Life

Cine este tânăra de 18 ani care a dezvăluit la Chefi la Cuțite că e căsătorită cu fost coleg de muncă al tătălui ei. “Părinții mei nu prea au fost de acord”

Cine este tânăra de 18 ani care a dezvăluit la Chefi la Cuțite că este deja măritată, și nu cu oricine, ci cu un fost coleg de muncă al tatălui ei!
09.05.2023 | 07:52
Cine este tanara de 18 ani care a dezvaluit la Chefi la Cutite ca e casatorita cu fost coleg de munca al tatalui ei Parintii mei nu prea au fost de acord
Cine este tânăra de 18 ani care a dezvăluit la Chefi la Cuțite că e căsătorită cu un coleg al tatălui. Foto Captură Youtube / Antena 1
ADVERTISEMENT

Cine este tânăra de 18 ani care este căsătorită cu un coleg de muncă al tatălui său. Cosmina Zaiț este deja măritată, deși nici nu a terminat liceul.

Cine este tânăra de 18 ani de la Chefi la Cuțite că e căsătorită cu un coleg al tatălui

Cosmina Zaiț a trăit o poveste de dragoste interzisă și neacceptată de părinți la început, iar acum este deja căsătorită, la 18 ani!

ADVERTISEMENT

Tânăra care a venit la emisiunea de la Antena 1 i-a uimit pe chefi cu povestea ei de dragoste. Deși nici nu a terminat liceul, tânăra s-a mutat cu actualul soț la București, din orașul natal Iași.

Tânăra de 18 ani și-a cunoscut soțul acum trei ani, când avea doar 15 ani și a știut de atunci că el este alesul. Acesta era coleg de muncă cu tatăl ei și așa s-au cunoscut.

ADVERTISEMENT

Tânăra a venit la emisiune cu soțul ei

Doar că ulterior părinții fetei nu prea au fost de acord cu relația, având în vedere că băiatul are 26 de ani și fata lor nici nu a terminat școala. Dar inimii nu-i poți porunci, iar concurenta de la Chefi la cuțite și iubitul ei s-au căsătorit deja.

”Îl cunosc pe soțul meu de trei ani. Am păstrat o legătură strânsă. Chiar dacă părinții mei nu prea au fost de acord. Era mai mare, el are 26 de ani.

ADVERTISEMENT

El lucra cu tata în Belgia, prin intermediul lui ne-am cunoscut. A venit în vizită la noi cu fratele lui și am început să vorbim.”, a mărturisit Cosmina Zaiț, la Chefi la cuțite.

Soțul tinerei concurente de la Chefi la cuțite a venit alături de ea la emisiune. De altfel, aceasta a mărturisit că soțul ei este un mare fan al mâncării sale și a sprijinit-o să vină la emisiune.

ADVERTISEMENT

Dar o părere bună despre gătitul concurentei au avut și chefii. Cosmina a primit două dintre cele trei cuțite, lucru care a făcut-o să izbucnească în lacrimi.

ADVERTISEMENT