Life

Cine i-a făcut cunoștință lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, cu Ana Maria Pop: “A fost de bun augur, s-au plăcut imediat”

Cine i-a făcut cunoștință lui Daniel Pavel cu iubita lui, Ana Maria Pop? Prezentatorul de la Survivor România și iubita lui formează un cuplu de mai bine de un an.
19.01.2023 | 08:51
Cine ia facut cunostinta lui Daniel Pavel prezentatorul Survivor Romania cu Ana Maria Pop A fost de bun augur sau placut imediat
Cum s-au cunoscut, de fapt, Daniel Pavel și Ana Maria Pop. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel formează un cuplu cu Ana Maria Pop de mai bine de un an, dar cine le-a făcut cunoștință celor doi? Prezentatorul de la Survivor România și actuala parteneră s-au cunoscut prin intermediul unei alte personalități cunoscute din showbiz.

Cum s-au cunoscut Daniel Pavel și Ana Maria Pop

Ana Maria Pop l-a admirat pe Daniel Pavel încă de dinainte de a-l cunoaște personal. Iubita prezentatorului de la Survivor România a recunoscut că acesta a impresionat-o încă de când îl vedea pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au cunoscut în anul 2021 la o petrecere mondenă, a revistei Viva, iar verișoara iubitei lui Daniel Pavel este cea care le-a făcut cunoștință celor doi.

Este vorba despre Luciana Indre, cea care prezintă emisiunea Sănătate cu stil, de la Prima TV. După cum a declarat aceasta, prezentatorul de la Pro TV și Ana Maria Pop s-au plăcut încă din primul moment.

ADVERTISEMENT

“Ana Maria este verișoara mea. Nu s-a știut asta, dar eu le-am făcut cunoștință la petrecerea Viva. A fost de bun augur pentru că s-au plăcut imediat!”, a declarat Luciana Indre pentru click.ro.

Ana Maria Pop, dezvăluiri despre momentul în care l-a cunoscut pe prezentatorul de la Survivor România

De asemenea, Ana Maria Pop și-a amintit de momentul în care l-a întâlnit pe actualul ei partener. Blondina a ieșit mai rar la evenimentele mondene din cauza pandemiei de coronavirus, dar și a faptului că a muncit mai mult.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, a acceptat să meargă la petrecerea Viva, alături de verișoara ei, care își dorea foarte mult să fie prezentă la acel eveniment.

Ana Maria Pop era admiratoarea prezentatorului TV încă de când a început să modereze Survivor România, în 2021. În realitate, acesta a impresionat-o chiar mai mult.

ADVERTISEMENT

“Din cauza pandemiei și a unui focus diferit la locul de muncă, a fost o perioadă de câțiva ani în care am ieșit foarte rar la evenimente mondene.

Însă în acea seară, verișoara mea parcă și-a dorit mai mult decât oricând să mergem la VIVA!Party.

Și pentru că avem o conexiune puternică și nu pot să îi rezist, am dat curs invitației la distracție. Daniel era cu colegii lui și, interacționând cu persoanele cunoscute, am ajuns în același cerc.

Eu eram de la începutul sezonului fan Survivor, îl remarcasem ca prezentator și știu că mi-am spus, în ianuarie: ‘Wow, cât profesionalism și pasiune, de unde a apărut o personalitate nouă și atât de puternică?’

Însă șarmul lui Daniel este mult mai puternic în realitate. Ni s-a făcut cunoștință și l-am felicitat pentru cum a măiestrit din vorbe acest show.

S-a legat o conversație, am făcut câteva poze și am plecat fiecare pe drumul lui, un gând și un zâmbet rămânându-mi pe chip.”, a povestit Ana Maria Pop pentru Viva, anul trecut.

La rândul său, și Daniel Pavel a recunoscut că a fost impresionat încă din prima clipă de Ana Maria Pop.

ADVERTISEMENT