Sport

Cine ia titlul în SuperLiga? Profeția lui Mitică Dragomir pentru cel mai tare sezon din istorie. „Nu mai pierde niciun joc!”

Dumitru Dragomir și-a lansat „profețiile” pentru 2024. „Oracolul” tocmai a decis campioana României. Cine poate produce surpriza.
18.01.2024 | 15:50
Cine ia titlul in SuperLiga Profetia lui Mitica Dragomir pentru cel mai tare sezon din istorie Nu mai pierde niciun joc
„Oracolul” Dragomir a prezis cine va lua titlul în SuperLiga. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a lovit în forță cu previziunile sale la emisiunea „MaxProfețiilor lui Mitică”. Fostul președinte al LPF crede că noua campioană din SuperLiga se va alege dintre FCSB și CFR Cluj.

Dumitru Dragomir a ales noua campioană a României: „Echipa domnului Becali”

Mitică Dragomir e convins că FCSB și CFR Cluj se vor bate până în ultima clipă pentru titlul de campioană în SuperLiga: „După ce am văzut-o pe CFR jucând în ultimul meci, mă îngrijorează echipa domnului Becali. Echipa CFR-ului mi-a dovedit că s-ar putea ca etapele astea până începe play-off-ul să nu mai piardă niciun joc”.

ADVERTISEMENT

Deși FCSB are opt puncte în plus, Dragomir e convins că diferența se va micșora considerabil: „Am făcut și niște calcule și așa cred. Mi-a ieșit că s-ar putea când începe play-off-ul domnul Becali să aibă doar un punct-două față de CFR Cluj. Și atunci începe nebunia”.

Dumitru Dragomir crede că în Gruia s-a format un ax central extrem de puternic: „M-a impresionat că, de exemplu, CFR Cluj și-a reglat problema apărării. Are doi fundași centrali foarte buni, dintre care unul va fi titularul echipei naționale ani de zile de acum înainte: Ilie. Mare, cred că are 1,90 înălțime, dacă nu peste. 

ADVERTISEMENT

Drăgușin – Ilie sigur va fi cuplul echipei naționale a României. Antrenorul ăsta italian știe meserie. A început să scoată bătrânii, cu toate că l-a lăsat pe grecul ăla, Tachtsidis, care are știința jocului.

Dar nu l-a lăsat ce celălalt bătrân, Deac. Nu a lăsat doi, a lăsat unul. Și celălalt pe traseu, când obosește… Nu e antrenor rău”.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a dat verdictul: „Convingerea mea este că Becali ia titlul”

Dragomir știe care sunt celelalte atuuri importante ale lui CFR Cluj: „În față au început să joace și Otele. Nu e un jucător care să îmi placă, sare coarda. Dar acum a început să bage osul. Ori că l-a amenințat antrenorul, ori ceva s-a întâmplat. CFR-ul joacă în forță, presing năucitor. Bîrligea a crescut de la meci la meci. Va veni și ăsta la echipa națională”.

În final, Dragomir a încercat să joace la două capete: „Convingerea mea este că Becali ia titlul. Neluțu Varga pierde campionatul anul ăsta. La mustață va pierde. Acuma să știi că s-ar putea, și să nu zici că merg la două capete, dacă termină la un punct să ia CFR Cluj”.

ADVERTISEMENT

„MaxProfețiile lui Mitică” e LIVE în fiecare luni de la 13:30, EXCLUSIV pe homepage-ul FANATIK.RO. Emisiunea apare ÎN PREMIERĂ pe YouTube și Facebook miercurea, de la 10:30.

ADVERTISEMENT