Sport

Verdictul lui Dumitru Dragomir după ironiile de blat ale lui Cârțu la FCSB – Hermannstadt

Dumitru Dragomir a reacționat după ironiile de blat lansate de către Sorin Cârțu cu privire la meciul dintre FCSB și Hermannstadt, scor 3-0.
19.12.2023 | 11:22
Verdictul lui Dumitru Dragomir dupa ironiile de blat ale lui Cartu la FCSB  Hermannstadt
Ce spune Dumitru Dragomir după ironiile de blat ale lui Cârțu la FCSB - Hermannstadt. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit la emisiunea „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ” despre ironiile de blat făcute de Sorin Cârțu la adresa FCSB-ului, după ultimul meci din campionat.

Ce spune Dumitru Dragomir după ironiile de blat ale lui Cârțu la FCSB – Hermannstadt

Dumitru Dragomir a reacționat după ce Sorin Cârțu a făcut mai multe ironii de blat după victoria FCSB-ului pe teren propriu împotriva lui Hermannstadt, scor 3-0:

ADVERTISEMENT

„Nu mai cred în cooperative. Eu am trăit în era cooperativelor, nu mai e așa. Putem gândi, dar nu putem dovedi. Ai înțeles? Putem gândi, dar nu putem dovedi.

Eu dacă eram la CFR Cluj, mă duceam și spuneam ’Băi, vreți să câștigați, să intrați în primele șase? Ne dați acum 2-0 și în play-off ne dați șase puncte’”.

ADVERTISEMENT

„Dar nu se pune problema la FCSB – Hermannstadt. Putea FCSB să bată la 5-6 goluri distanță”, a mai spus Dumitru Dragomir, la emisiunea „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ”.

Ironiile lui Sorin Cârțu la adresa FCSB-ului

Sorin Cârțu a vorbit în exclusivitate la FANATIK despre victoria FCSB-ului cu Hermannstadt, ironizând vicecampioana României: „Nu știu sincer ce să spun despre asta…

ADVERTISEMENT

Așa, dacă aș fi răutăcios, m-am uitat aseară la meci, cum a jucat FCSB, și îmi explic acum prețul pe Baba Alhassan… Eu știu că nouă, când am vrut să-l luăm la vremea respectivă.

Ni l-au propus la vreo 300-400 de mii de euro. Și noi nu am vrut să dăm banii ăia”. Transferul lui Baba Alhassan de la Hermannstadt la FCSB a fost dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Știi că a mai fost o discuție anul trecut. Și ni-l dădeau cu vreo 400 de mii. Dacă aș fi răutăcios, dar nu sunt, aș spune că înțeleg prețul mai mare plătit de FCSB”, a mai spus Sorin Cârțu.

Emisiunea tip pod-cast, MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA. Fiecare ediție se vede LIVE pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. În fiecare miercuri, de la 10:30, emisiunea va rula ÎN PREMIERĂ  pe canalul de Youtube Fanatik, precum și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial.

VERDICTUL lui Dumitru Dragomir dupa IRONIILE DE BLAT ale lui Cartu la FCSB - Hermannstadt 3-0

ADVERTISEMENT