Sport

Oficial: CFR Cluj și-a luat și atacant. E nigerian, are 25 de ani și a fost propus de impresarul lui Nana Boateng. Update Exclusiv

CFR Cluj a dat încă o lovitură pe piața transferurilor de iarnă. Un atacant nigerian în vârstă de 25 de ani, propus de impresarul lui Nana Boateng, urmează să fie anunțat oficial.
19.01.2024 | 18:46
Oficial CFR Cluj sia luat si atacant E nigerian are 25 de ani si a fost propus de impresarul lui Nana Boateng Update Exclusiv
CFR Cluj a transferat un atacant nigerian. Jucătorul de 25 de ani urmează să fie prezentat oficial. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT
19-01-2024
16:50

Peter Michael, prezentat oficial la CFR Cluj

CFR Cluj l-a prezentat oficial pe Peter Michael, al cărui transfer a fost dezvăluit în exclusivitate de FANATIK. „Bun venit, Peter Michael!
Cluburile CFR 1907 Cluj și Vaasan Palloseura au ajuns la un acord privind transferul atacantului Peter Michael

Atacantul nigerian în vârstă de 25 de ani a evoluat în Norvegia la echipe ca Vålerenga, Skeid, Grorud, Øygarden și Sogndal iar, din martie 2023, a jucat în prima ligă a Finlandei, la Vaasan Palloseura.

În tricoul celor de la VSP, Michael a bifat 32 de partide în care a marcat 19 goluri și a fost autorul a 7 pase decisive. În cele 119 meciuri din carieră, Michael și-a trecut numele pe tabelă de de ori, arătându-și calitățile excelente de marcator

Îi urăm bun venit în familia noastră și cât mai multe reușite alături de CFR Cluj!”, a scris CFR Cluj, pe Facebook.

CFR Cluj continuă să mute spectaculos în perioada de mercato din iarnă. Cristi Balaj a anunțat transferul unui nou jucător, iar FANATIK a aflat despre cine este vorba. Atacantul nigerian Peter Michael călătorește deja spre Cluj-Napoca și urmează să fie prezentat oficial în cursul zilei de joi, 18 ianuarie.

CFR Cluj și-a luat și atacant. Este nigerian și are 25 de ani

CFR Cluj s-a despărțit de mai mulți jucători în perioada de transferuri din această iarnă. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate „lista neagră” a lui Neluțu Varga. Totuși, ardelenii au adus înlocuitori de top în speranța de a o devansa pe FCSB în lupta pentru câștigarea titlului.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, CFR Cluj a bătut palma cu Peter Michael. Atacantul nigerian în vârstă de 25 de ani a evoluat ultima oară pentru VPS, care a terminat pe locul 3 în prima ligă de fotbal a Finlandei. Peter Michael mai avea contract cu VPS până la 31 decembrie 2024.

Atacantul este deja în avion spre Cluj-Napoca. Joi, după prânz, Peter Michael va efectua vizita medicală și dacă totul decurge conform așteptărilor, atacantul urmează să fie anunțat oficial. Potrivit Transfermarkt.com, nigerianul are o cotă de piață de 500.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Peter Michael a fost propus la CFR Cluj de impresarul lui Nana Boateng

Peter Michael a fost propus la CFR Cluj de către impresarul lui Nana Boateng. Mijlocașul ghanez a fost transferat de CFR Cluj în toamna anului 2021 de la KuPS, vicecampioana Finlandei. Între timp, Boateng a plecat din Gruia și a mers alături de Dan Petrescu la Jeonbuk, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK.

Viitorul atacant al CFR-ului a evoluat pe bandă rulantă în sezonul precedent la VPS. În Finlanda, la fel ca în celelalte campionate nordice, întrecerile interne se desfășoară de-a lungul unui an calendaristic.

ADVERTISEMENT

Astfel, în sezonul precedent, Peter Michael a marcat nu mai puțin de 19 goluri și a reușit 7 pase decisive în 32 de meciuri pentru VPS. Fosta formație a lui Peter Michael s-a calificat în preliminariile UEFA Conference League pentru sezonul viitor.

Peter Michael, serie incredibilă înainte de transferul la CFR Cluj

CFR Cluj și-a luat „killer”. În tricoul finlandezilor, Peter Michael a înregistrat o serie absolut fantastică. Atacantul de 25 de ani a bifat o serie de 12 meciuri consecutive cu gol marcat. Concret, în perioada 23 iulie 2023 – 1 noiembrie 2023, Peter Michael a marcat în fiecare meci.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, în unele dintre partide nigerianul a reușit „dubla”. Astfel, în cele 12 meciuri, Peter Michael a înscris 15 goluri. De-a lungul carierei, fotbalistul de 25 de ani a mai evoluat pentru Crown, Rivers United, Valerenga, Skeid, Øygarden FK, Sogndal și Grorud.

  • 500.000 de euro este cota de piață a lui Peter Michael
  • 25 de ani are viitorul atacant al lui CFR Cluj 
ADVERTISEMENT