Life

Gina Pistol, reacție neașteptată despre zvonul că ar pleca la Pro TV. Fanii vor fi luați prin surprindere

Gina Pistol a demisionat de la Antena 1. Ulterior au apărut zvonuri conform cărora vedeta a plecat la Pro Tv. Care e adevărul?
17.03.2023 | 07:26
Gina Pistol reactie neasteptata despre zvonul ca ar pleca la Pro TV Fanii vor fi luati prin surprindere
Gina Pistol, dezvăluiri despre ”plecarea” la Pro Tv. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate vedete tv din România. În ciuda numărului mari de fani pe care îi are însă, iubita lui Smiley a decis să ia o pauză de la televiziune. Aceasta spunea mai apoi că timpul liber și-l va dedica strict fiicei sale, Josephine.

De ce a demisionat Gina Pistol de la Antena 1

În urmă cu câteva săptămâni, Gina Pistol anunța că renunță la televiziune. Tot atunci vedeta spunea că nu va mai fi prezentatoarea emisiunii Chefi la Cuțite și că va alege să se concentreze pe creșterea fiicei sale și a lui Smiley. Ulterior însă au apărut niște zvonuri.

ADVERTISEMENT

Smiley, iubitul ei, colaborează cu Pro Tv. Drept urmare, în spațiul public s-a zvonit că și Gina Pistol se va muta acolo după demisia de la Antena 1. Iată însă că adevărul e cu totul altul, iar asta o spune chiar vedeta. Fosta prezentatoare neagă o nouă colaborare cu un alt trust.

Într-un interviu acordat pentru click.ro, fosta prezentatoarea a emisiunii Chefi la Cuțite spune că a luat o decizie cât se poate de normală. Mai exact, aceasta consideră că nu este nimic în neregulă să se axeze mai mult pe copilul ei și pe familie. De asemenea, ea a mai adăugat și că ultimii doi ani din viața sa au fost extrem de dificili.

ADVERTISEMENT

Aceasta a fost nevoită să se împartă între viața personală, cea de mamă, dar și cea de vedetă tv. Tocmai din acest motiv, Gina Pistol simțea nevoia de o pauză și asta a și făcut. ”Mi se pare normal să fac asta, să mă axez pe familia și pe copilul meu. Acum îmi doresc să iau o pauză pentru că am avut ultimii doi ani din viață destui de grei”, a mărturisit vedeta.

Gina Pistol, despre presupusa plecare la Pro Tv

Mai revine Gina Pistol în televiziune? Vedeta spune că acest lucru se va întâmpla cu siguranță. Pe de altă parte, nu știe când va veni acest moment, având în vedere că mai are nevoie de timp alături de cei dragi. În ceea ce privește plecarea la Pro Tv, iubita lui Smiley precizează că nimic nu este adevărat.

ADVERTISEMENT

De asemenea, ea a ținut să sublinieze și faptul că decizia privind renunțarea la televiziune a luat-o pentru că așa a simțit. Drept urmare, aceasta se va concentra acum doar pe viața personală și nimic mai mult. Astfel, nu se pune problema de semnare cu altcineva.

”Bineințeles că o să mă întorc în televiziune, nu știu când, acum vreau să mă bucur de momentele frumoase alături de cei dragi. Sunt doar speculații cu plecarea mea la Pro TV. Nu este nimic adevărat. Am renunțat momentan pentru o perioadă la TV pentru că așa am simțit”, a mai declarat Gina Pistol pentru Click.ro.

ADVERTISEMENT

Menționăm că deși a renunțat la televiziune, asta nu înseamnă că Gina Pistol nu mai are venituri. Vedeta se ocupă cu promovarea diferitelor produse pe contul ei de Instagram. Evident, această activitate îi aduce sume de bani destul de frumoase în conturi.

ADVERTISEMENT