News

Cine sunt cele 4 victime care se aflau în mașina lovită de tren în Bacău. Gestul care a dus la moartea unei familii întregi

Cine sunt cele 4 victime care au sfârșit, duminică, în mașina lovită de tren în Bacău. Un gest inconștient a dus la moartea unei familii întregi.
17.07.2023 | 19:28
Cine sunt cele 4 victime care se aflau in masina lovita de tren in Bacau Gestul care a dus la moartea unei familii intregi
Cine sunt cele 4 victime care se aflau în mașina lovită de tren în Bacău. Sursa foto: Observator News / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cele 4 victime care se aflau în mașina lovită de tren în Bacău au avut parte de un final cumplit. Gestul făcut de cea aflată la volan care, în final, a dus la moartea unei familii întregi.

Cine sunt cele 4 victime care se aflau în mașina lovită de tren în Bacău

Ziua de duminică, 16 iulie, a fost una neagră pe șoselele din România. Mai mulți oameni și-au pierdut viața în accidente terifiante. Fără îndoială, întreaga țară a fost șocată de evenimentul din Bacău.

ADVERTISEMENT

Un accident extrem de grav a avut loc pe calea ferată în județul din Moldova. În urma acestuia, patru oameni, dintre care doi copii, au murit. Mașina în care se aflau a fost spulberată de trenul Interegio Suceava – București Nord. Accidentul a avut loc la trecerea la nivel cu calea ferată de lângă Halta Orbeni.

S-a aflat și cine sunt victimele acestei tragedii. E vorba de o întreagă familie, părinții (34 și 31 de ani) și două fetițe, de 7 și 11 ani, care mergeau la pescuit pe râul Siret.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, în dreptul localității Orbeni, șoferița, care era și începătoare, nu s-ar fi asigurat la trecerea cu calea ferată. Ezitarea i-a fost fatală. Femeia, alături de întreaga sa familie, au fost loviți în plin de un tren de pasageri.

Au fost momente extrem de grele, luni, pentru bunicul fetițelor. Bărbatul îndurerat a venit să vadă ceea ce s-a întâmplat pe calea ferată. ”S-au unit a doua zi ca să vină la Siret aici, la pescuit. Au avut cu ei undiţa”, spune acesta, conform Observator News.

ADVERTISEMENT

O rudă a victimelor caută explicații pentru tragedie: ”Probabil i-a murit motorul”

Drama de pe calea ferată din Bacău i-a șocat pe apropiații și rudele victimelor. Se cunoaște faptul că femeia aflată la volan avea permis de puţin timp. Apropiații spun că era foarte prudentă la volan. Tocmai de aceea, ei nu pot înţelege cum de s-a putut întâmpla o asemenea tragedie.

Fratele soțului decedat în accident încearcă să găsească o explicație: ”I-a murit motorul pe calea ferată. Că acolo liniile sunt dezastru, trebuie să ştii să lucrezi maşina din ambreaj ca să treci peste hopurile alea şi cine ştie, ea începătoare…”

ADVERTISEMENT

În comunitatea lor, cei doi părinți decedați erau recunoscuți ca două persoane foarte harnice. În ultimii ani, munciseră din greu să îşi ridice o locuinţă. Tânăra mamă urma să nască peste cinci luni un băieţel.

ADVERTISEMENT