Life

Cine sunt cele cinci concurente care au ajuns în finala Bravo, ai stil!, sezonul 8. Câștigătoarea pleacă acasă cu 100.000 de lei

Cinci concurente au ajuns până în finala Bravo, ai stil!, sezonul 8, și luptă pentru premiul cel mare și titlul de „Cea mai stilată femeie din România”.
25.08.2023 | 17:13
Cine sunt cele cinci concurente care au ajuns in finala Bravo ai stil sezonul 8 Castigatoarea pleaca acasa cu 100000 de lei
Cine sunt concurentele care au ajuns în finala Bravo, ai stil. Sursa foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pe 25 august 2023 are loc finala sezonului 8 a emisiunii Bravo, ai stil! și cinci concurente vor da ultima bătălie stilistică. Miza este una mare: premiul în valoare de 100.000 de lei, precum și titlul de „Cea mai stilată femeie din România”.

Cine sunt concurentele care au ajuns până în finala Bravo, ai stil- sezonul 8

Încă un sezon al emisiunii Bravo, ai stil! a ajuns la sfârșit. Vineri, 25 august 2023, de la ora 20:30, se va difuza marea finală a sezonului 8. Iar bătălia pentru premiul cel mare, în valoare de 100.000 de lei, și titlul de „Cea mai stilată femeie din România” se va da între cinci concurente.

ADVERTISEMENT

Iris, Andreea, Maria, Alexandra și Jasmine s-au descurcat exemplar până acum și au avut o evoluție extraordinară din punct de vedere stilistic. Acum, ele se pregătesc să dea tot ce au mai bun și să facă un show de zile mari.

Până acum, emisiunea Bravo, ai stil! a fost una care a inspirat tinerele să aibă încredere în ele, să-și ducă mai departe pasiunea și, încă din primul an, a fost o lampă de lansare pentru multe dintre fetele care au participat.

ADVERTISEMENT

De pildă, Marisa Paloma, câștigătoarea sezonului 2, a devenit după show-ul stilistic o antreprenoarea de succes. Și-a deschis în București două saloane de înfrumusețare, dar la Kanal D și-a întâlnit și marea dragoste, pe tatăl fetiței sale.

Anunțul făcut de Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii

Astfel că, asemenea ei, și concurentele care au ajuns până în finala sezonului 8 a emisiunii Bravo, ai stil! au șansa să iasă din emisiune cu fundația unei cariere de succes, în domeniu și nu numai, clădită. Mai ales că deja au strâns un număr impresionant de admiratori care o să le susțină și pe mai departe.

ADVERTISEMENT

Înaintea de a afla deznodământul serii de vineri, Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, a făcut primele declarații. În această seară intrăm în direct și voi, cei care ne urmăriți, veți desemna câștigătoarea acestui sezon în Marea Finală. Vă așteptăm să fiți alături de noi în această seară magnifică!”, a transmis vedeta Kanal D.

Amintim că în semifinală, o concurentă a fost eliminată în urma notelor oferite de cei trei jurați, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu. Astfel, Rebecca a fost cea desemnată să plece acasă.

ADVERTISEMENT

„Fetelor, ce pot să spun, multă emoție, ținute bune, amintiri frumoase, lecții de viață pentru care va mulțumesc! Ne apropiem cu pași repezi de încă o eliminare! Pentru asta vreau să vedem în primul rând cu arată clasamentul în urma notelor din partea juraților!”, a spus Ilinca Vandici înainte să afle numele concurentei eliminate înainte de finala Bravo, ai stil!, citată de libertatea.ro. 

ADVERTISEMENT