Life

Când începe Insula Iubirii 2023 la Antena 1. La ce oră și în ce zile e trecută în program

Când începe Insula Iubirii 2023. Programul de difuzare al noului sezon din unul dintre cele mai iubite show-uri de la Antena 1.
29.05.2023 | 12:53
Cand incepe Insula Iubirii 2023 la Antena 1 La ce ora si in ce zile e trecuta in program
Când începe Insula Iubirii 2023. Sursa foto: Antena 1/ Facebook
ADVERTISEMENT

Este oficial: începe Insula Iubirii 2023. Sezonul șapte promite să fie unul fantastic și va difuzat de două ori pe săptămână pe Antena 1. Cinci noi cupluri își testează acum iubirea și află dacă relația lor va rezista.

Când începe Insula Iubirii 2023

Începe Insula Iubirii 2023, iar telespectatorii sunt pe cale să cunoască noi cinci cupluri gata să se arunce în foc, în cel mai fierbinte show de la Antena 1. Au mizat totul pe o singură carte și acum o să afle răspunsurile întrebărilor care îi macină.

ADVERTISEMENT

Cei care și-au făcut curaj să participe la Insula Iubirii 2023 sunt curioși dacă sunt sau nu meniți să fie împreună sau dacă dragostea lor este, cu adevărat, atât de puternică să facă față celor mai puternice, dar și mai frumoase ispite, printre care și Romeo Vasiloni, după cum a aflat FANATIK. 

Toate aventurile, intrigile, poveștile de iubire și chiar lacrimile vor putea fi urmărite la Insula Iubirii 2023 începând cu 22 iunie. Concurenții au timp 21 de zile să-și tragă concluziile și să afle dacă și-au găsit sau nu partenerul pe viață.

ADVERTISEMENT

Sezonul 7 va fi difuzat de două ori pe săptămână

Show-ul va fi difuzat de două ori pe săptămână, joi și vineri, începând cu ora 20:30. Anunțul a fost făcut de Radu Vâlcan. „Îmi place să cred că sezonul șapte este doar începutul.

Asemenea unei mașini care abia și-a făcut rodajul. Sezonul șapte, pe care vă invit să nu-l ratați în nicio joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1, este dovada faptului că fanii emisiunii așteaptă poveștile concurenților.

ADVERTISEMENT

Că aceștia din urmă, prin curajul de a participa la acest test, din dorința de a și deschide sufletele în fața întregii țări, de a se arăta așa cum sunt, pot fi o inspirație pentru cei care îi urmăresc. Insula iubirii este despre oameni.

Dar să nu-i uităm nici oamenii din spatele camerelor, cărora profit de ocazie ca să le mulțumesc și aici!”, a spus Radu Vâlcan, conform a1.ro, despre Insula Iubirii 2023. De altfel, se cunoaște faptul că din echipă fac parte de sute de persoane.

ADVERTISEMENT

Programul în care se filmează este unul stresant. Tot timpul apar situații noi care trebuie tratate imediat. În trecut, Radu Vâlcan povestea că apucă să doarmă câteva ore pe noapte în timpul în care este înregistrat proiectul.

ADVERTISEMENT