Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cine sunt jucătorii care trebuie să plece acum de la Rapid: „Niște mercenari, își bat joc de noi! Iau salariile de pomană! Mai bine stăm la Liga 3”. Video exclusiv

Suporterii Rapidului sunt tot mai dezamăgiți de rezultatele formației din play-off și au lansat un atac agresiv la adresa jucătorilor.
17.04.2023 | 11:53
Cine sunt jucatorii care trebuie sa plece acum de la Rapid Niste mercenari isi bat joc de noi Iau salariile de pomana Mai bine stam la Liga 3 Video exclusiv
Atac frontal la jucătorii Rapidului „Mercenari, își bat joc de noi! Mai bine stau la Liga 3! Cine sunt cei care trebuie să plece. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Liviu Ungurean, liderul galeriei din Giulești, a anunţat clar că suporterii nu îl mai vor pe Adrian Mutu la Rapid pentru că la echipă este debandadă şi este nevoie de un şoc la echipă.

Jucătorii Rapidului, atacați virulent de fani: „Decât ciuca bătăilor în SuperLiga și să mă uit la niște mercenari care își bat joc de noi, mai bine stăm în Liga 3”

În cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Liviu Ungurean, supranumit și ”Bocciu”, nu i-a iertat nici pe jucători, considerând că aceștia nu au valoare de Rapid și i-a numit ”mercenari”.

ADVERTISEMENT

”Ce vină să aibă jucătorii? Atâta pot. Cum ce vină are Mutu? Păi într-un an și două luni tu nu ai un prim 11 cu care să pleci și să dai drumul la joc? Sunt foarte multe. Nu vreau să intru în detalii pentru că nu sunt antrenor de fotbal, însă sunt foarte multe lucruri care nu sunt la locul lor.

La Rapid trebuie un șoc, la Rapid trebuie făcută curățenie. E păcat de ceea ce se întâmplă la Rapid de câțiva ani de zile și ce s-a construit, pentru că rapidiștii își cam pierd răbdarea.

ADVERTISEMENT

Mai bine stau în Liga 3 și merg să mă distrez, să mă simt bine și să văd jucători care au inimă și suflet, decât să fiu ciuca bătăilor în SuperLiga și să mă uit la niște mercenari care își bat joc de noi în contextul în care noi în ziua de Paști ne lăsăm copiii acasă să mergem să susținem Rapidul”, a declarat liderul galeriei rapidiste.

VEZI VIDEO MAI JOS

Fanii, nemulțumiți de lotul pe care Mutu îl are la dispoziție

Liviu Ungurean a mărturisit că se vede cu ochiul liber că lotul Rapidului nu este unul de top și a cerut conducerii clubului și antrenorului să iasă public și să le explice fanilor ce se întâmplă la echipă.

ADVERTISEMENT

”Ei trebuie să iasă public și să spună ce se întâmplă acolo. Ei, președintele, antrenorul, oamenii competenți din club, trebuie să iasă și să ne spună și nouă suporterilor ce se întâmplă cu Rapidul.

Noi nu ne băgăm în organigrama clubului, noi nu le-am spus niciodată transferă-l pe ăla sau nu-l transfera pe celălalt. Noi doar am mers și am susținut echipa și vom merge în continuare. Toată lumea vede că lotul nu e grozav”, a spus ”Bocciu”.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT