Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, luni, 17 aprilie! Horia Ivanovici prefațează FCSB – Farul cu Florin Gardoș, Dănuț Lupu și Robert Niță. Cum puteți vedea emisiunea

Fanatik Superliga, luni, 17 aprilie: Horia Ivanovici, Florin Gardoș, Dănuț Lupu și Robert Niță continuă analiza derby-ului FCSB - Farul și a etapei a 4-a.
17.04.2023 | 09:01
Fanatik SuperLiga luni 17 aprilie Horia Ivanovici prefateaza FCSB  Farul cu Florin Gardos Danut Lupu si Robert Nita Cum puteti vedea emisiunea
FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, ediție specială de Paște. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI revine în forță a doua zi de Paște, de la ora 10:30, în exclusivitate pe FANATIK.RO! Emisiunea este dedicată derby-ului FCSB – Farul, dar va fi analizată și victoria extrem de importantă a CFR-ului cu Sepsi.

FANATIK SUPERLIGA, luni , 17 aprilie, ora 10:30! Horia Ivanovici și invitații Florin Gardoș, Dănuț Lupu și Robert Niță prefațează FCSB – Farul

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI unește în cel mai virulent show pe teme fotbalistice pe cei mai virulenți invitați din lumea virulentă a Sportului Rege de pe virulentele stadioane românești pentru a dezbate tot ce se întâmplă pe plaiuri mioritice.

ADVERTISEMENT

Lupta la titlu în SuperLiga e din ce în ce mai încinsă, iar capul de afiș într-o nouă ediție top a emisiunii FANATIK SUPERLIGA va fi prefața derby-ului FCSB – Farul. Pentru vicecampioana României, meciul este unul aproape decisiv, iar o înfrângere în fața „marinarilor” ar periclita aproape în totalitate șansele la titlu.

Totodată, etapa a 4-a le pune față în față pe Universitatea Craiova și Rapid, însă analiștii vor comenta și prima victorie din play-off a lui CFR Cluj cu Sepsi, meciul care a deschis etapa a 4-a.

ADVERTISEMENT

Toate pentru o ediție incendiară a emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Horia Ivanovici, alături de invitații Florin Gardoș, Dănuț Lupu și Robert Niță vor lua la puricat tot ce s-a jucat și urmează să se joace pe prima scenă a fotbalului românesc.

Și încă ceva foarte important! Cea mai tare emisiune sportivă în mass-media din România are și parteneri de top. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor, totodată, și al SuperLigii. Iar AQUA CARPATICA, sponsorul Premium al emisiunii, menține în formă atât telespectatorii, cât și… invitații lui Horia Ivanovici!

ADVERTISEMENT

Unde poate fi urmărită emisiunea Fanatik Superliga. Pașii simpli pe care trebuie să-i urmați

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la site-ul FANATIK, de la canalul de YouTube FANATIK la contul FANATIKRO de pe Twitch, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să puteți vedea FANATIK SUPERLIGA

  1. Deschideți YouTube (pe telefon, pe televizor, pe tabletă etc);
  2. Căutați (scrieți în bara de căutare) „fanatik.ro”;
  3. Dați click pe sigla „fanatik.ro”;
  4. Pentru notificare când postăm noutăți, dați click pe clopoțel
ADVERTISEMENT

Unde puteți urmări FANATIK SUPERLIGA

Așadar, în fiecare zi de luni până vineri, Horia Ivanovici și Ioana Cosma vă așteaptă pe toate canalele mass-media marca FANATIK – site, Facebook, YouTube, Tik-Tok – pentru a savura analiza etapei – dar nu numai!

ADVERTISEMENT