Life

Cine sunt jurații de la Splash! Vedete la apă. Vor acorda note pentru spectacol, curaj, performanță și tehnică

S-a aflat cine sunt cei patru jurați care vor evalua concurenții din emisiunea Splash! Vedete la apă. Aceștia vor acorda note în funcție de un anumit criteriu.
12.07.2022 | 17:21
Cine sunt jurații de la Splash! Vedete la apă. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Un nou sezon al show-ului Splash! Vedete la apă va începe în curând la Antena 1. Iată cine sunt jurații noului sezon.

Cine sunt jurații de la Splash! Vedete la apă

Filmările pentru noile episoade din acest sezon au început deja, iar acum s-a aflat cine sunt jurații care vor evalua prestațiile concurenților.

ADVERTISEMENT

Cei care se vor afla la masa juriului în acest sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă sunt Iulia Albu, Nea Mărin, Clara Gherase și Cosmin Natanticu.

Iulia Albu va acorda în fiecare ediţie nota secretă a juriului. Aceasta va puncta spectacolul făcut de concurenți.

ADVERTISEMENT

„Anul acesta vreau să văd show în toate formele lui, eu asta voi nota: spectacolul! Nu vreau să văd oameni care renunță”, a declarat Iulia Albu.

Specialistul din acest sezon este antrenoarea Clara Gherase. Aceasta a specificat că nu se așteaptă la sărituri de performanță, având în vedere că concurenții nu sunt sportivi.

ADVERTISEMENT

Totuși, ceea ce va puncta specialista va fi partea tehnică, după cum chiar ea a precizat.

„Ca jurat voi fi însă foarte atentă la partea tehnică – desprinderea din platformă, ținuta în aer, aterizarea în apă cât mai corectă, cât mai frumoasă”, a spus specialista.

Nea Marin, membru al juriului. În funcție de ce criteriu acordă note Cosmin Natanticu

Un alt membru al juriului de la Splash! Vedete la apă este Nea Marin, care trebuie să noteze performanța.

ADVERTISEMENT

„Asta voi și nota în juriu: performanța. Desigur, nu pot fi eu cel mai aspru din juriu, pentru că nu sunt de specialitate”, a precizat acesta.

Celălalt membru al juriului de la faimoasa emisiune este comediantul Cosmin Natanticu, care a precizat că va puncta curajul concurenților.

Curajul va fi punctat și dacă aceștia nu vor sări din apă, a mai spus Cosmin Natanticu, lăsând să se înțeleagă că va fi un jurat indulgent.

„Eu voi puncta curajul – și când spun asta, mă refer inclusiv la cei care nu vor sări. Doar faptul că vin până în Bacău și încearcă va conta pentru mine ca jurat”, a spus Cosmin Natanticu.

ADVERTISEMENT