Life

Primele detalii despre noul sezon Splash, vedete la apă. Ana Odagiu: „După Bănel Nicoliță suntem topite toate”

S-au aflat primele nume din noul sezon al show-ului „Splash, vedete la apă”, emisiune care se va difuza în curând la Antena 1. Filmările au început de curând!
07.07.2022 | 17:55
Primele detalii despre noul sezon Splash vedete la apa Ana Odagiu Dupa Banel Nicolita suntem topite toate
Bănel Nicoliță și Ana Odagiu, concurenți la Splash!, vedete la apă
ADVERTISEMENT

Antena 1 pregătește în forță un nou sezon al emisiunii Splash, vedete la apă, iar primele nume au fost făcute publice. Printre participanții în concursul de sărituri în apă se numără fotbalistul Bănel Nicoliță, Irisha, ex-concurentă în mai multe reality-show-uri, Nick de la N&D, surorile Ana și Monica Odagiu și Nick Casciaro, fostul câștigător X Factor România.

Au început filmările pentru noul sezon Splash, vedete la apă!

Emoțiile sunt destul de mari pentru o parte a primelor 6 nume confirmate oficial. Dacă Irisha se teme de înălțime și nu știe să înoate foarte bine, Bănel nu are nicio emoție la acest capitol.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK despre această provocare, una extraordinară pentru el. De departe, este concurentul cel mai încrezător în forțele sale. Bănel i-a anunțat deja pe antrenori că își dorește să sară în apă de la cea mai mare înălțime, mai exact de la 10 metri.

Filmările pentru noul sezon au început miercuir, pe 6 iulie, iar acestea continuă în zilele următoare.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță vrea să sară direct de la 10 metri: „Le-am spus antrenorilor”

„Am trecut de la terenul de fotbal la apă. Pentru mine e o experiență foarte frumoasă. Chiar mă bucur că fac parte din acest proiect. Nu am frică de înălțime, ba chiar le-am spus antrenorilor că eu mă arunc de la 10 metri direct.

Bineînțeles că trebuie să o iau treptat, dar vreau să ajung să sar direct de la 10 metri. Cu înotatul nu am probleme. Știu să înot de mic, deci nu o să am probleme cu apa”, a declarat Bănel Nicoliță pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Întrebat care e atmosfera acolo, fotbalistul aflându-se în pauză de filmare, acesra s-a arătat extrem de încântat de colegii lui, cei enumerați mai sus. Sportivul spune că se înțelege atât de bine cu toți de parcă s-ar cunoaște de-o viață.

„Vreau să spun că sunt oameni minunați în echipă. Mă înțeleg cu toată lumea. Chiar dacă ne-am adunat de puțină vreme, suntem deja ca o familie”, a completat Bănel Nicoliță.

ADVERTISEMENT
Ana Odagiu, la filmările Splash, vedete la apă. Foto: Instagram

Ana Odagiu: „După Bănel suntem topite toate. Ne încurajează foarte mult”

Declarațiile despre voia bună pe platourile de filmare au fost confirmate și de Ana Odagiu, una din concurentele sezonului 5 al show-ului de la Antena 1. Ana Odagiu a spus că acest proiect i-a dat ceva emoții, dar speră că se va descurca până la capăt.

De altfel, Ana a mărturisit că Bănel este unul dintre colegii cu care se înțelege cel mai bine. „Știu să înot, nu asta e problema. Sper doar să fie bine. Nu pot să dau foarte multe detalii. O să vedeți la televizor. 

După Bănel Nicoliță suntem topite toate. Ne încurajează foarte mult. Vreau să spun că la antrenamente am reușit să sar de la 5 metri pentru că Bănel. Atât pot să zic. S-a format o echipă foarte frumoasă.

Atmosfera e drăguță. Chiar vorbeam să ne întâlnim cu gașca la București. Sper să apucăm. Acum am nevoie de puțină odihnă după antrenamente”, a declarat Ana Odagiu, pentru FANATIK.

 

ADVERTISEMENT