Life

Cine sunt Marius Bircea și Vică Custură, cei care se recomandă adevărații Firicel și Bobiță. Au venit la Românii au talent

Cine sunt Marius Bircea și Vică Custură de la Românii au talent. Aceștia s-au recomandat drept adevărații Firicel și Bobiță din Las Fierbinți.
17.03.2023 | 23:38
Cine sunt Marius Bircea si Vica Custura cei care se recomanda adevaratii Firicel si Bobita Au venit la Romanii au talent
Cine sunt Marius Bircea și Vică Custură de la Românii au talent. Foto Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Marius Bircea și Vică Custură au venit la Românii au talent și s-au recomandat ca fiind adevărații Firicel și Bobiță din Las Fierbinți.

Cine sunt Marius Bircea și Vică Custură de la Românii au talent

Marius Bircea și Vică Custură sunt doi concurenți veniți la Românii au talent pentru a-i impresiona pe jurați. Totul pentru că asemănarea este izbitoare între ei și celebrele personaje.

ADVERTISEMENT

Cei doi nu au nicio legătură cu domeniul actoriei. Marius Bircea, adevăratul Bobiță, este curier în viața de zi cu zi. Vică Custură (Firicel) lucrează în construcții. Acesta din urmă a mărturisit că soția lui nici nu știe că a venit la emisiune.

Aceștia doar au mimat pe un monolog al lui Bobiță din serial, iar jurații au fost foarte critici la adresa lor. Totul pentru că au considerat că ar fi trebuit să învețe discursul.

ADVERTISEMENT

„Ce să zic, semeni foarte bine cu personajul. Cred că ar fi fost un moment fain dacă ai fi învățat monologul ăsta la care eu m-am chinuit două zile”, a spus Mihai Bobonete.

Dragoș Bucur, critic la adresa lui Marius Bircea și Vică Custură

De aceeași părere a fost și Dragoș Bucur, care a spus că ar fi putut fi un moment demn de Românii au talent dacă Firicel și Bobiță și-ar fi învățat replicile.

ADVERTISEMENT

„Trebuia să învețe textul. Dacă ar fi învățat textul, momentul ar fi căpătat altă valoare. E mișto să faci așa ceva, dar fă-o până la capăt.

Arătați cum trebuie, ați fi putut să faceți ce trebuie, dar ați făcut la jumătate ca să nu fie prea greu. Asta e senzația pe care mi-ai dat-o mie”, a spus Dragoș Bucur.

ADVERTISEMENT

Ce le-a spus Mihai Bobonete concurenților

Și Mihai Bobonete a fost critic la adresa celor doi și a decis să intre în pielea persoanjului său din Las Fierbinți pentru a-i certa pe cei doi.

„Dă-mi puțin pălăria, ca să îți spun ce ți-ar zice Bobiță: Păi vezi bă că ești prost. Vii așa la Românii au Talent și spui poezii d-astea. Și tu Firicele la fel.

Te-ai luat după prostul ăsta să vii aici să te vadă toată țara. Când o afla nevastă-ta, să vezi ce bușumeală îți dă”, le-a spus Bobonete celor doi.

ADVERTISEMENT