Life

Cine sunt noile concurente de la Survivor All Stars. Iubita lui Jador intră în competiție alături de o faimoasă

Noile concurente de la Survivor All Stars. Iubita lui Jador, Oana Ciocan, revine în competiție la Războinici alături de o faimoasă.
01.03.2024 | 13:54
Cine sunt noile concurente de la Survivor All Stars Iubita lui Jador intra in competitie alaturi de o faimoasa
Noile concurente de la Survivor All Stars. Sursa foto: protv.ro, facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Noi concurente pășesc săptămâna viitoare la Survivor România All Stars 2024. Mai exact, revin în jungla din Republica Dominicană o războinică și o faimoasă. Așadar, cele două fete vor completa cele două tabere cu câte un coechipier.

Iubita lui Jador revine la Survivor după descalificarea lui. Ce concurentă i se alătură

Oana Ciocan, actuala iubită a lui Jador, se întoarce la Survivor. Va face parte tot din echipa în care a fost și sezonul anterior, cea a Războinicilor. Alături de ea va veni din nou în emisiune Ana Pal, care la fel ca data trecută va fi inclusă tot la Faimoși, potrivit cancan.ro

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut cum se vor descurca Ana Pal și Oana Ciocan pe traseu, dar și ce discuții vor isca ele în echipele lor. Oana Ciocan va fi luată în vizor de multe persoane, având în vedere că este și iubita lui Jador și că a revenit în show-ul dominican imediat după descalificarea lui.

În ediția de joi seară, 29 februarie, Jador a fost dat afară de producătorii Survivor All Stars, după ce a încercat să fugă din camp. Anterior gestului său, el a declarat că nu a dormit deloc bine și că nu se mai regăsea în competiție, deoarece a uitat să fie artistul plin de viață.

ADVERTISEMENT

”Am dormit rău, m-am trezit rău, n-am putut să dorm. Nu știu ce se întâmplă. Eu nu mai am încredere în mine, sunt cântăreț, nu trebuie să fiu eu printre ei. Și uite așa nu am mai dat nimic.

Am uitat să fiu Jador, îmi place egoul lui Jador, era foarte bun. Mi-am omorât ego-ul pentru că îi deranjează pe ceilalți.  Pur și simplu nu mă regăsesc. Dau tot ce pot, dar parcă nu am ambiția aia maximă. Mă gândesc și acasă, sincer.

ADVERTISEMENT

Poate, de fapt, asta e problema, mă gândesc acasă. Mă gândesc doar la asta, cumva i-am dezamăgit pe oameni, m-am dezamăgit și pe mine. Sunt supărat, așa…”, a spus Jador înainte de a fi descalificat.

Conflictul lui Jador cu producătorii de la Survivor All Stars, de dinainte de descalificare

La mjlocul descalificării ar fi, de fapt, alt motiv. Așa cum FANATIK a aflat în exclusivitate de la cântăreț, pe data de 10 februarie, el a insistat ca în emisiune să fie adusă și Oana Ciocan, iubita sa, având în vedere audiența pe care o asigura el formatului. Însă, producătorii nu ar fi făcut decât să amâne acest moment, iar Jador și-a pierdut răbdarea.

ADVERTISEMENT

De altfel, în consiliul de eliminare de joi seară, Jador ar fi avut un schimb de replici mult mai tăioase cu moderatorul Daniel Pavel, decât ceea ce s-a difuzat. Concret, artistul ar fi reproșat celor din spatele camerelor că sezonul anterior au fost mințiți cei de acasă că el era în spital, din cauza piciorului accidentat, însă primea îngrijiri într-o cameră de hotel.

ADVERTISEMENT