Life

Cine sunt primii finaliști ai sezonului 18 ”Te cunosc de undeva!”? Transformarea emoționantă i-a dus în fruntea clasamentului

Finaliștii sezonului cu numărul 18 de ”Te cunosc de undeva!” și-au câștigat locul prin multă muncă, dar și cu puțin noroc.
04.12.2022 | 16:27
Cine sunt primii finalisti ai sezonului 18 Te cunosc de undeva Transformarea emotionanta ia dus in fruntea clasamentului
Cine sunt finaliștii Te cunosc de undeva, sezonul 13? Sursa foto. instagram/ colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

O transformare impresionată și multă emoție, acestea au fost ingredientele care i-a ajutat pe doi dintre concurenții de la ”Te cunosc de undeva! să câștige simpatia juriului, dar și un loc în marea finală.

Primii finaliști ai sezonului 18 ”Te cunosc de undeva!”

Jo și Liviu Teodorescu, căci despre ei este vorba, sunt fruntașii clasamentului ediției cu numărul 13 ”Te cunosc de undeva!”.

ADVERTISEMENT

Piesa ”One”, interpretată după transformarea de Bono & Mary J Blige, a avut o încărcătură emoțională fantastică pe care toată lumea a simțit-o la cote maxime.

Impresionați de munca, dar și de talentul lor, atât juriul cât și ceilalți concurenți le-au oferit punctele care i-au ajutat să câștige această gală, apropiată semifinalei și finalei sezonului, potrivit Antena 1.

ADVERTISEMENT

Ce trebuie să știi despre ”Te cunosc de undeva!”

Ingredientele esențiale ale emisiunii ”Te cunosc de undeva!” sunt în primul rând transformările majore, care impresionează atât juriul, cât și publicul cu fiecare difuzare pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY.

Concurenţi unul şi unul, 8 cupluri de vedete talentate, intră în jocul transformărilor în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de modificări, mai palpitante, atât pentru concureți, cât și pentru telespectatori.

Un bonus de 100 de puncte, care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase a fost introdus în acest sezon. Acesta poate fi acordat o singură dată, de către fiecare membru al juriului.

ADVERTISEMENT

La momentul extragerii următoarei melodii, o altă nouă regulă arată că un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe ledurile din platou şi un sunet distorsionat. Abia la prima repetiție concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme.

În calitate de host ”Te cunosc de undeva! After Party”, Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului, revine. El îi conduce pe telespectatori în culisele emisiunii pentru a vedea picanterii din viețile concurenți.

ADVERTISEMENT