Life

Cine sunt Salvo Lo Castro şi Ami, noii concurenţi de la Sunt celebru, scoate-mă de aici

Cine sunt Salvo Lo Castro şi Ami, noii concurenți de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Cu ce se ocupă cele două vedete.
12.09.2022 | 21:39
Cine sunt Salvo Lo Castro si Ami noii concurenti de la Sunt celebru scoatema de aici
Salvo Lo Castro şi Ami sunt noii concurenţi de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Sursa foto: Capturi Pro TV. Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Salvo Lo Castro și Ami sunt noii concurenți de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Cei doi au acceptat să facă față probelor dificile ale reality show-ului de la Pro TV.

Salvo Lo Castro şi Ami sunt noii concurenţi de la Sunt celebru, scoate-mă de aici

În ediția de luni, 12 septembrie, telespectatorii show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici! au făcut cunoștință cu noii concurenți.

ADVERTISEMENT

Salvo Lo Castro și Ami au acceptat provocarea de a participa la cel mai dur reality show al momentului.

Chef Salvo Lo Castro a gătit pentru actori mari de la Hollywood, printre care Tom Cruise și Robert de Niro. Mai mult, Papa Ioan Paul al II-lea şi Silvio Berlusconi au avut ocazia să guste preparatele îndrăgitului bucătar.

ADVERTISEMENT

Concurentul de la Pro TV a locuit la Roma timp de opt ani. Printre clienții fideli ai restaurantului la care Salvo Lo Castro era chef se numără și actorii Anthony Hopkins și Robert de Niro.

Acesta locuiește în România de opt ani și este pasionat de bucătărie încă de când avea 12 ani.

ADVERTISEMENT

“Am ales bucătăria de foarte copil, la 12 ani. Acum am 47, a trecut foarte mult timp. Aşa din greşeală când mama era la spital eu am gătit mâncare pentru fratele meu.”, a declarat bucătarul în cadrul unui interviu, potrivit observatornews.ro.

Ami, curioasă de ce urmează la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Ami este una dintre cele mai cunoscute cântărețe ale momentului. Așa cum FANATIK a scris recent, artista a dispărut din mediul online de o lună și nu poate fi contactată nici de persoanele din anturajul ei.

ADVERTISEMENT

Apropiații și prietenii vedetei au avut motive de îngrijorare, însă Ami nu a pățit nimic, după cum se poate vedea la Pro TV. Artista a acceptat provocarea de a-și testa limitele la Sunt celebru, scoate-mă de aici!.

“Am venit să ne punem viața în pericol.”, a fost răspunsul lui Ami atunci când Cabral i-a întrebat pe ea și pe chef Salvo de ce au intrat în competiție.

Noii concurenți au venit plini de entuziasm și de curiozitate, însă prezentatorii le-au spus că nu vor avea deloc parte de același confort ca acasă.

Cei doi au fost avertizați de Adela și de Cabral cu privire la ceea ce îi așteaptă pe parcursul competiției.

După primele probe, Ami face parte din tabăra Belelelor, iar chef Salvo din tabăra Plăcerilor.

ADVERTISEMENT