Life

Eliminare șocantă la Chefi la Cuțite. Nimeni nu se aștepta să fie tocmai el. Cătălin Scălărescu n-a rezistat și l-a salvat

O eliminare șocantă a avut loc marți seară la Chefi la Cuțite. Cătălin Scărlătescu a intervenit și a salvat concurentul.
14.06.2023 | 00:16
Eliminare socanta la Chefi la Cutite Nimeni nu se astepta sa fie tocmai el Catalin Scalarescu na rezistat si la salvat
Ce s-a întâmplat cu concurentul eliminat. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Emoții strânse marți seară la Chefi la Cuțite. În ediția 35 a sezonului 11, a avut loc o eliminare neașteptată, deoarece concurentul s-a remarcat prin preparate foarte bune până acum. De data aceasta însă, nu a mai avut o farfurie impresionantă și a obținut cel mai mic punctaj, dar a fost salvat de Cătălin Scărlătescu.

Concurentul de la Chefi la Cuțite care a fost salvat de la eliminare de Cătălin Scărlătescu

În ediția 35 a sezonului 11 al Chefi la Cuțite, participanții au trebuit să gătească pentru actorii din ”Teambuilding”, însă doar echipa lui Florin Dumitrescu a fost pe gustul acestora, iar cele ale lui Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au intrat la duel.

ADVERTISEMENT

La duel, desertul din ciocolată a fost cel care s-a dat de făcut. Nu toți au reușit să obțină puncte favorabile, așa că au ajuns în punctul eliminării. Ștefan Nistor și Matthew Ehsanmehr au fost cei care au primit cele mai mici note, dar Matthew a reușit să treacă mai departe.

Drept urmare, Ștefan Nistor s-a trezit în situația de a părăsi competiția culinară, dar Cătălin Scărlătescu nu l-a lăsat și i-a mai acordat o șansă de a merge mai departe, printr-o amuletă. Astfel, Ștefan Nistor va fi văzut și la ultimul battle, de miercuri, 15 iunie.

ADVERTISEMENT

”Ia-o că e a ta, să nu crezi că ești singur pe drum. Ești al nostru! Așa că rămânem tot 4 în echipă”, i-a spus juratul lui Ștefan Nistor, oferindu-i amuleta. Concurentul nu se aștepta la acest gest și a rămas fără cuvinte: ”Simți că ți se dă o a doua șansă, că omul ăla are încredere în tine. Uite că a ținut să mi-o dea mie”.

De ce l-a salvat Cătălin Scărlătescu pe Ștefan Nistor

”El încă nu e convins că face parte 100% din echipa noastră, sunt singur că nu simte. Și atunci, ca să se convingă de treaba asta, i-am dat amuleta”, și-a justificat fapta Cătălin Scărlătescu, care în ediția de luni seară a mai rămas fără un coechiper, Amalia Mihart.

ADVERTISEMENT

Dincolo de Ștefan Nistor, unii colegi de ai săi au gătit impecabil, astfel că au luat punctaje maxime. Este vorba despre Nina Hariton, Constantin Onuț și Monia Pușcoiu. După ei, au urmat: Paul Tudose, cu 13 puncte, Ana Maria Ijac cu 11 puncte, iar George Popescu și Matthew Ehsanmehr 12 puncte.

Chefi la Cuțite, sezonul 11, se apropie cu pași repezi de marea finală. Câștigătorul va obține titlul de cel mai bun bucătar din România, dar și premiul în valoare de 30.000 de euro. Sunt zvonuri potrivit cărora Nina Hariton va fi învingătoare.

ADVERTISEMENT

Sezonul 10 al competiției culinare a fost câștigat de Florica Baboi. ”Visul meu! Simt că leșin, nu mai pot, îmi bate inima de mor. (…) Nu pot să cred, n-am câștigat în viața mea nimic”, a declarat fosta concurentă la finalul emisiunii.

ADVERTISEMENT