Life

Cine sunt semifinaliștii Românii au talent 2023. Ei sunt concurenții care s-au calificat. Surprize mari. Update

Cine sunt participanții care au trecut în etapa următoare de la Românii au talent 2023. Uluiri surprinzătoare în semifinală.
22.04.2023 | 00:27
Cine sunt semifinalistii Romanii au talent 2023 Ei sunt concurentii care sau calificat Surprize mari Update
Cine sunt participanții care au trecut în etapa următoare de la Românii au talent 2023. Uluiri surprinzătoare în semifinală. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT
21-04-2023
21:21

24 de semifinaliști la Românii au talent 2023

Cei 24 de semifinaliști sunt: Bad Salsa, Gabriel Mardale, Amira Oloșutean, Bianca Avram, Albert Gugulan, Andrei Gîrjob, Monique Family, Teodora Vasilichi, Oleg Spînu, Rareș Prisacariu, Florin Zgăvârdici, Sânziana Iani și Mihai Adrian, Sandip Brahamin, Marco Cristoferi, Olya și Valera, Ștefan Popescu, Carina Veghiu , Sara Piliego, Eduard Sălăgean, Ramadhani Brothers, Katrinel Prisăcaru, Garry Cozma, Denisia Sănduleac, Taheira Sașa. 

21-04-2023
20:45

Semifinaliști Românii au talent 2023. Cine a primit Golden Buzz

Rareș Prisăcariu, Garrey Cozma, Carina Veghiu, Olya și Valera, Sara Piliego, Kimberly și Holler, Taheira Sașa, Marco Cristoferi, Bianca Avram, Amira Oloșutean sunt cei 10 concurenți de la Românii au talent care au primit Golden Buzz de la jurați.

Cei 10 concurenți din sezonul 13 trec automat în următoarea etapă a emisiunii de la Pro TV, prezentată de Smiley și Pavel Bartoș. Asta înseamnă că telespectatorii îi vor putea vedea în semifinală. 

Cine sunt semifinaliștii emisiunii prezentate de Smiley și Pavel Bartoș. Ei sunt concurenții care s-au calificat și sunt mai aproape de marele premiu în valoare de 120.000 de euro. Surprize mari la ultima preselecție.

Cine sunt participanții care au trecut în etapa următoare de la Românii au talent 2023. Uluiri surprinzătoare în semifinală

Vineri, 21 aprilie, telespectatorii vor afla cine sunt participanții care au trecut în etapa următoare de la Românii au talent 2023. Show-ul care a ajuns la sezonul 13 va desemna peste numai câteva ore numele celor aleși.

ADVERTISEMENT

Jurații promit uluiri surprinzătoare în semifinală pentru că sunt foarte mulți concurenți dornici să se afirme și să demonstreze că talentul lor este mai presus decât al celorlalți. 14 dintre candidați au această șansă numai dacă au primit până acum 3 sau 4 de Da!

Acestora li se alătură încă 10 participanți care au primit golden buzz din partea vedetelor: Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete. Cei 4 pot schimba viața multora printr-un simplu cuvânt.

ADVERTISEMENT

Printre cei care ajung direct în semifinală se numără: Amira Olosutean, în vârstă de 6 ani, Bianca Avram, Marco Cristoferi, de profesie dansator, Olya și Valera, Bad Salsa, Carina Veghiu, Rareș Prisăcariu și Sara Piliego.

Înainte de a oferi cei 4 de Da care îi duc mai departe pe concurenți, în semifinala de la Românii au talent 2023, jurații de la Pro TV vin și cu câteva sfaturi. Vorbele lor pot fi de mare ajutor celor care urcă pe scena emisiunii.

ADVERTISEMENT

„Ultima șansă a fost fructificată din plin”, este afirmația pe care vor să o audă concurenții din partea celor de la masa „judecătorilor”. Cine merge mai departe și cine se întoarce la viața sa rămâne de văzut în ediția de vineri, 21 aprilie 2023!

Românii au talent 2023, ultima șansă pentru semifinală

„E ultima șansă a concurenților să demonstreze că merită un loc în semifinala Românii au talent”, este mesajul care apare pe pagina de Instagram a emisiunii de la Pro TV, care se difuzează începând cu ora 20:30.

ADVERTISEMENT

„Ultima ediție de preselecții. Nu rata niciun moment, ăsta este spectacolul, asta e ultima șansă”, spune Pavel Bartoș într-un teaser de pe rețelele de socializare. Și surprizele din show nu se vor lăsa așteptate.

ADVERTISEMENT