Sport

Cine transmite la tv meciul FCSB – Șahtior Karagandy, din turul 2 preliminar al Conference League. La ce oră se joacă meciul

FCSB debutează, joi, în Conference Leaue. Prima manșă se joacă la București.
19.07.2021 | 22:10
Cine transmite la tv meciul FCSB  Sahtior Karagandy din turul 2 preliminar al Conference League La ce ora se joaca meciul
FCSB. Foto: FCSB Facebook
ADVERTISEMENT

Primul duel pentru FCSB din nou înființata competiție continentală intercluburi, Conference League, se dispută joi, pe Arena Națională.

”Roș-albaștrii” vor înfrunta formația Şahtior Karagandy din Kazahstan în turul doi preliminar, meciul tur fiind programat de la ora 21:30. Returul va avea loc loc o săptămână mai târziu, de la 19:00.

ADVERTISEMENT

FCSB – Șahtior Karagandy va fi în direct pe Pro TV

Adversara vicecampioanei României nu este vreo echipă care să le dea prea mari emoții oficialilor și suporterilor roș-albaștrilor.

FCSB este favorită certă în turul 2 preliminar în faţa kazahilor de la Şahtior Karagandy şi în mod normal ar trebui să treacă lejer de aceştia.

ADVERTISEMENT

Adevăratul adversar va fi pentru fotbaliștii lui Dinu Todoran distanța uriașă pe care aceștia o vor parcurge pentru manșa a două din turul 2 preliminar al Conference League.

Până la returul din Kazahstan, FCSB poate obține un rezultat care să o scutească de griji, joi, pe Arena Națională. Meciul va putea fi urmărit în transmisiune directă pe Pro TV, de la ora 21:30.

ADVERTISEMENT

Din turul 3 preliminar al Conference League se ridică ştacheta valorică a adversarilor., dar și în această fază FCSB a fost cap de serie la tragerea la sorți.

FCSB are un traseu favorabil spre play-off-ul Conference League

Conference League este cea mai nouă competiţie continentală intercluburi propusă de şefii fotbalului european.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu pare la fel de atractivă precum Liga Campionilor sau Europa League, noua întrecere este tratată cu maxim interes de oficialii roș-albaștrilor, care nu concep ca echipa lor să nu ajungă în faza grupelor.

E drum lung, însă, iar după Șahtiro Karagandy, dacă va trece de gruparea kazahă, FCSB va înfrunta formația Kolos Kovalivka.

Presupunând că nu vor avea avea probleme în a obține biletele pentru turul trei preliminar din Conference League, FCSB va juca pentru un loc în play-off cu reprezentanta Ucrainei care a încheiat sezonul trecut pe un onorabil loc 4 în campionat.

Prima manșă va avea loc în Ucraina, la 5 august, returul fiind programat o săptămână mai târziu, în România.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Șahtior Karagandy: 1,32 este cota pentru „total goluri: 2-5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT