Sport

Cine transmite la TV meciurile decisive ale lui Farul și Sepsi din Conference League

Farul și Sepsi au șanse reale de calificare în grupele Conference League. Unde se vede la TV manșa secundă din play-off-ul Conference League.
30.08.2023 | 22:08
Cine transmite la TV meciurile decisive ale lui Farul si Sepsi din Conference League
HJK Helsinki - Farul și Bodo Glimt - Sepsi se joacă de la ora 19:00. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Farul Constanța și Sepsi Sfântu Gheorghe țin steagul sus pentru România în cupele europene, iar microbiștii vor putea vedea în direct meciurile decisive din Finlanda și Norvegia.

Cine transmite la tv Bodo/Glimt – Sepsi Sfântu Gheorghe

Sepsi Sfântu Gheorghe are o misiune extrem de dificilă în Norvegia cu Bodo/Glimt. Partida are loc de ora 19:00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport 1. Jucătorii lui Liviu Ciobotariu au prins curaj după 2-2 în meciul tur și visează la o calificare istorică.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de Farul, Sepsi are avantajul că a reușit să găsească înțelegere la cei de la Poli Iași și și-a amânat meciul din campionat pentru a odihni jucătorii înaintea celui mai important meci din acest sezon.

Covăsnenii au avut și probleme logistice înainte de deplasarea în Norvegia, care îl costă cât contractele a trei jucători pe Laszlo Dioszegi: „Am găsit un avion mai ieftin, la 155.000 de euro, cu 40 și ceva de locuri. Deci din păcate nu putem să aducem și suporteri cu noi. E scumpă și cazarea acolo. Cam 160 de euro pe noapte de cameră”.

ADVERTISEMENT

Unde se vede la tv HJK Helsinki – Farul Constanța

Campioana României e cu un pas în grupe după victoria cu 2-1 din meciul tur, însă soarta calificării nu e încă rezolvată. Partida din capitala Finlandei are loc tot de la 0ra 19:00 și este transmisă în direct pe PRO Arena.

Nordicii au demonstrat că pot pune probleme, iar suprafața de joc sintetică ar putea fi un adversar în plus pentru jucătorii mai tehnici ai lui Farul: „Am reuşit prima victorie, iar joi trebuie să facem foarte bine.

ADVERTISEMENT

Ne dorim (n.r. – calificarea în grupele Conference League), e un meci important cu Helsinki, dar vrem să fim noi, să tratăm meciul cu seriozitate, să ne facem jocul nostru. Asta încercăm să facem şi acolo”, a spus Hagi după victoria cu 2-0 în fața Universității Craiova.

Dacă Sepsi Sfântu Gheorghe și Farul Constanța vor reuși calificarea în grupele UEFA Europa Conference League, vor încasa nu mai puțin de 2,92 milioane de euro de la UEFA, iar coeficientul României va avea de asemenea mult de câștigat.

ADVERTISEMENT

Ce urmează pentru cele două echipe după meciurile din Europa

Sepsi Sfântu Gheorghe va avea doar trei zile de odihnă după meciul cu norvegienii și vor întâlni pe 4 septembrie pe teren propriu UTA Arad. Farul are o zi de odihnă în minus și va juca pe 3 septembrie, de la ora 21:30 în deplasare cu FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT