Fotbal international

Cine transmite la TV meciurile din Bundesliga! Unde vedem partidele din primul campionat mare al Europei care revine în plină pandemie de coronavirus

12.05.2020 | 16:50
Cine transmite la TV meciurile din Bundesliga Unde vedem partidele din primul campionat mare al Europei care revine in plina pandemie de coronavirus
Cine transmite la TV meciurile din Bundesliga! Unde vedem partidele din primul campionat mare din Europa care revine în plină pandemie de coronavirus. Foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Începând cu data de sâmbătă, 16 mai, unul dintre cele cinci campionate de top ale Europei, respectiv Bundesliga, revine în activitate cu etapele rămase până la finalul actualului sezon.

Cine transmite la TV meciurile din Bundesliga

Prilej şi pentru posturile de televiziune de la noi, care au în contract drepturile de transmisie pentru campionatul Germaniei să aibă ce transmite în direct după două luni în care sportul a stat în loc din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Digi Sport, Telekom Sport şi canelele Look sunt gata să vă ofere în direct meciurile din Bundesliga şi din Bundesliga 2, din păcate partide lipsite de acea atmosferă unică a tribunelor colorate de fanii echipelor.

Programul transmisiunilor TV pentru primele meciuri din Bundesliga şi 2.Bundesliga

  • VFL Bochum – Heidenheim (2.Bundesliga) – 16 mai, ora 14:00 (Digi Sport 1, Telekom Sport, Look)
  • Borussia Dortmund – Schalke 04 (Bundesliga) – 16 mai, ora 16:30 (Digi Sport 1, Telekom Sport, Look)
  • Leipzig – Freiburg (Bundesliga) – 16 mai, ora 16:30 (Digi Sport 2)
  • Fortuna Düsseldorf – Paderborn (Bundesliga) – 16 mai, ora 16:30 (Digi Sport 3)
  • Eintracht Frankfurt – Borussia Monchengladbach (Bundesliga) – 16 mai, ora 19:30 (Digi Sport 1, Telekom Sport, Look)
  • Greuther Furth – Hamburg (2.Bundesliga) – 17 mai, ora 14:30 (Digi Sport 1, Telekom Sport, Look)
  • Koln – Mainz (Bundesliga) – 17 mai, ora 16:30 (Digi Sport 1, Telekom Sport, Look)
  • Union Berlin – Bayern Munchen (Bundesliga) – 17 mai, ora 19:30 (Digi Sport 1, Telekom Sport, Look)
  • Werder Bremen – Bayer Leverkusen (Bundesliga) – 18 mai, ora 21:30 (Digi Sport 1, Telekom Sport, Look)
ADVERTISEMENT

Fotbal cu porţile închise

Aşadar germanii sunt primii care au decis să repornească nu doar activităţile economice, dar şi pe cele sportive, toate cluburile din prima divizie manifestându-şi deplinul acord în acest sens, inclusiv echipele aflate pe poziţii retrogradabile la acest moment.

Va fi însă un altfel de fotbal, din fericire pe micile ecrane putându-se viziona doar meciurile în sine, fără public, pe stadioane goale, dar nu şi toate măsurile pe care sunt obligaţi să le ia fiecare echipă în parte, brigada de arbitri şi absolut toate persoanele abilitate să se afle în incinta stadionului.

ADVERTISEMENT

Bayern Munchen, mare favorită la titlu

Un fotbal care fără suporteripare, cum recunoştea şi Michael Zorc, una dintre legendele Borussiei Dortmund, lipsit de orice farmec, dar acestea sunt condiţiile cel puţin la finalul acestui sezon, dacă nu cumva până la găsirea unui vaccin antiCOVID 19.

Bayern Munchen este marea favorită la titlu şi în acest sezon, pornind la drum pentru ultimele nouă etape cu un avans de patru puncte peste Dortmund, cinci peste Leipzig şi şase peste Monchengladbach.

ADVERTISEMENT

Mare luptă pentru locurile din cupele europene

Jos, la retrogradare, va fi extrem de greu pentru ultimele două clasate, Paderborn şi Werder Bremen, să se mai poată ridica şi nici pentru Fortuna Dusseldorf nu se anunţă viaţă uşoară în tentativa de a evita locul 16, de baraj, pentru că e la patru puncte în urma lui Mainz şi la a opt a lui Augsburg.

O bătălie interesantă se va da pentru locurile de Champions League, cu Dortmund, Leipzig, Monchengladbach şi Leverkusen, care are 47 de puncte, bătându-se pentru trei locuri şi pentru ultimul loc de Europa League, la care candidează Schalke 04, 37 puncte, Wolfsburg şi Freiburg 36, Hofenheim 35.

ADVERTISEMENT