Sport

Cine transmite la tv meciurile lui FCSB, Farul și Sepsi din turul 3 preliminar al Conference League

Cine transmite la tv meciurile tur ale celor de la FCSB, Farul și Sepsi din turul al treilea preliminar al UEFA Conference League.
09.08.2023 | 19:07
Cine transmite la tv meciurile lui FCSB Farul si Sepsi din turul 3 preliminar al Conference League
Cine transmite la tv meciurile lui FCSB, Farul și Sepsi din turul al treilea preliminar Conference League. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB, Farul și Sepsi dispută joi, 10 august, primele partide din „dubla” pentru calificarea în play-off-ul UEFA Conference League. Campioana, vicecampioana și câștigătoarea Cupei României și-au aflat deja posibilele adversare din „dubla” pentru calificarea în grupele competiției.

Cine transmite la tv meciurile lui FCSB, Farul și Sepsi din turul 3 preliminar al Conference League

Sepsi este prima echipă românească ce ia startul în turul al treilea preliminar al UEFA Conference League. Formația antrenată de Liviu Ciobotariu o înfruntă joi, 10 august, de la ora 20:00 pe FC Aktobe. Partida va putea fi urmărită la tv pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT

În turul al doilea preliminar, covăsnenii i-au eliminat pe bulgarii de la CSKA Sofia, scor 6-0 la general. Dacă va accede în play-off-ul UEFA Conference League, Sepsi va da piept cu învingătoarea din „dubla” Bodo/Glimt (Norvegia)/Pyunik (Armenia).

Pentru calificarea în turul al treilea preliminar al UEFA Conference League, Sepsi, la fel ca FCSB și Farul Constanța, a fost recompensată cu 550.000 de euro. Returul „dublei” cu FC Aktobe va avea loc o săptămână mai târziu, joi, 17 august, în Kazakhstan.

ADVERTISEMENT

FCSB – FC Nordsjaelland va fi televizat de Pro TV

Meciul tur dintre FCSB și FC Nordsjaelland este programat să se dispute, joi, 10 august, de la ora 21:30. Partida va avea loc pe stadionul Ghencea, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Drepturile de televizare pentru confruntarea vicecampioanei împotriva danezilor au fost cumpărate de Pro TV.

UEFA le ofertă posibilitatea echipelor din Conference League să își negocieze drepturile TV la meciurile de „acasă”. Inițial, a existat riscul ca partida să nu fie televizată, deoarece echipa lui Gigi Becali a cerut nu mai puțin de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, după discuții încinse, s-a ajuns la un acord. FANATIK a aflat că postul din Pache Protopopescu a cumpărat drepturile televizare pentru suma de 80.000 de euro. În turul precedent, FCSB a eliminat-o pe CSKA 1948 Sofia, scor 4-2 la general. Dacă îi va învinge pe nordici, echipa lui Elias Charalambous va da piept cu învingătoarea din „dubla” Sabah Baku (Azerbaidjan)/Partizan Belgrad (Serbia).

Farul – Flora Talinn se vede la tv pe Digi Sport

„Dubla” dintre Farul și Flora Talinn, din turul al treilea preliminar al Conference League, se vede la tv pe Digi Sport. Meciul tur al „marinarilor” contra campioanei Estoniei va avea loc joi, 10 august, de la ora 20:30 și va putea fi urmărit pe Digi Sport 2. Returul are loc o săptămână mai târziu, de la ora 19:00, și va fi televizat de Digi Sport.

ADVERTISEMENT

În turul al doilea preliminar al UEFA Conference League, Farul a trecut de Urartu, scor 6-4 la general. Campioana României a fost eliminată de Sheriff Tiraspol în primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT