Sport

Meciul FCSB – Nordsjaelland se joacă în Ghencea! Gigi Becali: „S-a rezolvat, ar fi fost o mare nedreptate!”. Exclusiv

FCSB va disputa pe stadionul Ghencea meciul tur cu FC Nordsjaelland din turul al treilea preliminar al UEFA Conference League. Anunțul lui Gigi Becali.
07.08.2023 | 18:58
Meciul FCSB  Nordsjaelland se joaca in Ghencea Gigi Becali Sa rezolvat ar fi fost o mare nedreptate Exclusiv
FCSB va juca în Ghencea cu FC Nordsjaelland. Foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

FCSB o va înfrunta pe FC Nordsjaelland pe arena din Ghencea, joi, 10 august, de la ora 21:30. Deși a anunțat inițial că CSA Steaua a refuzat solicitarea clubului din SuperLiga pentru închirierea stadionului, Gigi Becali a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK că partida roș-albaștrilor împotriva danezilor va avea loc, în cele din urmă, pe stadionul „militarilor”.

Meciul FCSB – Nordsjaelland se joacă în Ghencea! Gigi Becali: „S-a rezolvat!”. Exclusiv

FCSB își continuă parcursul european din UEFA Conference League în Ghencea. Peste trei zile, vicecampioana României va primi vizita vicecampioanei Danemarcei, de la ora 21:30. Echipa antrenată de Elias Charalambous va reveni pe stadionul Ghencea, unde duminică seară formația „roș-albastră” s-a impus cu 1-0 în fața celor de la CFR Cluj în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a declarat, în exclusivitate, pentru FANATIK, că toate detaliile pentru închirierea stadionului au fost puse la punct. Totodată, FCSB a anunțat UEFA despre stadionul care va găzdui duelul roș-albaștrilor cu FC Nordsjaelland.

„Da, s-a rezolvat, jucăm în Ghencea. Pot să vă confirm acest lucru. Ar fi fost cea mai mare nedreptate posibilă ca un meci atât de important să nu se joace pe un asemenea stadion, care se ridică la pretențiile europene. Am anunțat și la UEFA, totul este în regulă”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

FCSB, al doilea meci consecutiv pe Ghencea de la revenire

În primă fază, CSA Steaua a refuzat o nouă solicitare venită dinspre FCSB pentru închirierea stadionului Ghencea. Reprezentanții clubului deținut de MApN ar fi dat vina pe faptul că FCSB nu a respectat contractul și ar fi susținut că echipa din SuperLiga este continuatoarea Stelei.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Gigi Becali, impresionat de atmosfera de la derby-ul FCSB – CFR Cluj, disputat în Ghencea, i-a ordonat președintelui Valeriu Argăseală să facă tot posibilul pentru ca meciul cu FC Nordsjaelland să se desfășoare tot pe stadionul lui CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

Astfel, meciul cu FC Nordsjaelland va reprezenta a doua apariție consecutivă a celor de la FCSB în Ghencea după mai bine de opt ani. Returul împotriva danezilor va avea loc o săptămână mai târziu, joi, 17 august.

CSA Steaua va juca în Ghencea abia la finalul lunii septembrie

CSA Steaua a primit o suspendare de patru etape din partea Federației Române de Fotbal după incidentele de pe Arena Națională de la derby-ul Dinamo – Steaua, scor 1-2 în luna septembrie anul trecut. În stagiunea precedentă, formația pregătită de Daniel Oprița a mers la Mioveni pentru a juca trei partide considerate „acasă”.

ADVERTISEMENT

Ulterior, TAS a suspendat provizoriu decizia Comisiei de Recurs a FRF până la un verdict final. În cursul zilei de luni, Curtea de la Lausanne a menținut verdictul nefavorabil, astfel, CSA Steaua nu va putea disputa meciul cu Metaloglobus, de pe 15 septembrie, pe stadionul Ghencea.

„Militarii” ar urma să debuteze pe teren propriu în noul sezon la finalul lunii septembrie împotriva nou-promovatei CSM Alexandria.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,72 este cota pentru „GG” la meciul FCSB – FC Nordsjaelland

ADVERTISEMENT