Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FCSB – Nordsjaelland se vede la TV! Cine transmite și suma record care se plătește. Update exclusiv

FANATIK a aflat că FCSB - Nordsjaelland se vede la TV. ProTV a ajuns la un acord și va achita 80.000 de euro pentru partida din Ghencea.
08.08.2023 | 13:31
FCSB  Nordsjaelland se vede la TV Cine transmite si suma record care se plateste Update exclusiv
Cine transmite la tv meciurile lui FCSB, Farul și Sepsi din turul al treilea preliminar Conference League. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT
08-08-2023
11:35

FCSB - Nordsjaelland, transmis de PROTV

ProTV a obținut drepturile de difuzare pentru partida FCSB – Nordsjaelland, în turul 3 preliminar din Conference League, informație obținută de FANATIK. Negocierile au fost extrem de dure, după ce oficialii FCSB au cerut 100.000 de euro pentru partida din Ghencea.

În cele din urmă, după discuții încinse, s-a ajuns la un acord. FANATIK a aflat că în cele din urmă s-a ajuns la un preț de 80.000 care va fi achitat de ProTV.

În acest sens, fanii celor de la FCSB din toată țara ar putea să nu aibă unde urmări meciul de joi din Conference League. Deși șansele momentan ar fi de 50% ca televiziunile să ajungă la o înțelegere cu FCSB, Orlando Nicoară a mărturisit în direct la FANATIK SUPERLIGA că e destul de pesimist că acest lucru se va întâmpla.

Se vede la TV FCSB – Nordsjaelland?

Orlando Nicoară a intrat în direct la FANATIK SUPERLIGA pentru a explica tuturor ce se va întâmpla cu meciul FCSB-ului, moment în care a primit un telefon de la președintele celor de la FCSB. ”M-a sunat acum domnul Argăseală”, s-a scuzat Orlando Nicoară. După 5 minute, Horia Ivanovici a revenit și discuția a fost reluată în forță.

ADVERTISEMENT

”Care-s veștile, bune pentru milioanele de telespectatori, sau mai vedem?”, a întrebat Horia Ivanovici. ”Mai discutăm, momentan am semnat Sepsi ambele meciuri se vor vedea pe Prima Sport și Digi Sport și sper să semnăm și Farul și discutăm și cu FCSB. E o sumă prea mare pentru ce există pe piața media din România”, a explicat Orlando Nicoară.

Horia Ivanovici a menționat că cei de la FCSB ar dori 100.000 de euro pentru acest meci din partea televiziunilor, sumă considerată exagerată. FCSB-ul momentan nu e semnat de nimeni. Nu sunt mai degrabă optimist, serios. O să vedem, eu cred că meciul se va vedea la televizor”, a transmis Orlando Nicoară.

ADVERTISEMENT

Mai în glumă, mai în serios, Horia Ivanovici a subliniat motivul principal pentru care acest meci ar trebui transmis la TV: ”Eu nu cred că FCSB-ul, îmi scrie unul dintre cei ce se uită la emisiune, domnule trebuie să se dea meciul, altfel nu vede Gigi să facă schimbările”. ”E și ăsta un argument de negociere destul de important”, a punctat și Orlando Nicoară.

Așadar, românii vor vedea momentan la TV aventura europeană a celor de la Sepsi OSK și au toate șansele să se întâmple același lucru cu Farul, însă partida celor de la FCSB cu danezii Nordsjaelland e momentan ”în plop”, din cauza pretențiilor exagerate ale celor de la FCSB, care vor să primească din partea televiziunilor o sumă care nu ar justifica investiția în transmiterea meciului.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Horia Ivanovici l-a întrebat pe Orlando Nicoară cum vede noul campionat, în condițiile în care televiziunile plătesc foarte mulți bani în acest an pentru acest produs. ”Senzațional! Au fost meciuri extraordinare, la moment dat tata m-a spus că meciurile din etapa asta și-au meritat banii, ier el chiar se uită la fotbal. Sper să avem campionat suficient de atractiv. Cred că da, avem echipe bune, ce au venit din Liga 2 sunt echipe cu tradiție, eu zic că da”, a declarat Nicoară.

Mai mult, Orlando Nicoară a remarcat cum revenirea celor de la FSCB pe Ghencea poate ajuta întreg fotbalul românesc, nu doar echipa patronată de Gigi Becali. ”Revenirea în Ghencea? Ceea ce s-a văzut pe stadion nu are nevoie de prea multe comentarii, stadion plin care bucură din toate punctele de vedere. Când oamenii vin pe stadioane asta-i cel mai important, fotbalul se joacă pentru suporteri”, a transmis Nicoară.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate în fiecare luni, marți și vineri de la ora 10:30, doar pe www.fanatik.ro. Pentru cei care au ratat emisiunea, din orice motiv, aceasta poate fi urmărită în premieră pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici Oficial și Fanatik, de la ora 17:30. Nu ratați nicio ediție din FANATIK SUPERLIGA!

Ce se întâmplă cu meciul FCSB - Nordsjaelland

ADVERTISEMENT