Simona Halep

Cine transmite la TV Simona Halep – Polona Hercog din turul 3 de la Miami Open 2019

24.03.2019 | 19:24
Cine transmite la TV Simona Halep  Polona Hercog din turul 3 de la Miami Open 2019

Cine transmite la TV Simona Halep – Polona Hercog din turul 3 de la Miami Open 2019. Simona Halep se duelează cu slovena Polona Hercog în turul trei al turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami, iar duelul dintre cele două jucătoare de tenis o să fie transmis la TV de Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Unde se poate vedea Simona Halep – Polona Hercog în turul 3 la Miami Open 2019

Simona Halep a avut bye în runda inaugurală, iar apoi a trecut de Taylor Townsend în turul 2 de la Miami. În continuare, sportiva noastră va juca azi, în jurul orei 20:00, cu Polona Hercog, pe Arena Centrală, în turul 3, iar meciul o să fie transmis în direct pe Digi Sport. Acesta o să fie al doilea meci direct dintre Simona Halep și Polona Hercog, slovena impunându-se în duelul de acum 10 ani.

Românca porneşte ca mare favorită, mai ales după primul meci reuşit la Miami, o victorie convingătoare în faţa unei jucătoare care avea deja trei victorii la turneul din Florida. Slovena Polona Hercog, locul 93 WTA, a învins-o pe nipona Misaki Doi, numărul 112 mondial, venită din calificări, şi a acces în turul trei la Miami Open. Polona Hercog, care a ajuns pe tabloul principal ca lucky loser, s-a impus în meciul cu Misaki Doi, scor 7-6 (4), 6-4.

Simona Halep servind în meciul cu Taylor Townsend de la Miami Open 2019
Simona Halep servind în meciul cu Taylor Townsend de la Miami Open 2019

Halep și-a sărbătorit tatăl și fratele la Miami

Simona Halep, care participă și în proba de dublu de la Miami alătui de nemțoaica Julia Goerges, și-a sărbătorit tatăl şi fratele înaintea meciului cu Polona Hercog. Fostul lider mondial din WTA a avut o apariție de senzație la scurta petrecere din 23 martie, iar fotografiile postate pe contul de Instagram au adunat o mulţime de aprecieri în doar câteva ore.

“O mare calitate despre Naomi Osaka. Când pierde, dă ușor din cap, zâmbește și te privește în ochi. Câți fac asta?”, a scris Chris Evert pe Twitter. Darren Cahill nu s-a putut abţine şi a intrat în discuţie, dând-o exemplu pe fosta lui elevă, Simona Halep. “Bine spus. Este, de asemenea, una dintre cele mai mari calități ale Simonei. Nicio diferență în strângerea de mână atunci când câștigă și când pierde. Întotdeauna respectuos. Venus, de asemenea, la fel”, a comentat Darren Cahill.

Tags: