Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cine va fi noul antrenor al FC U Craiova 1948!? Anunțul lui Adrian Mititelu Jr.: “E liber de contract”

Adrian Mititelu Jr., noul conducător al lui FC U Craiova 1948, a vorbit despre viitorul antrenor al formației din Bănie.
04.09.2023 | 13:23
Cine va fi noul antrenor al FC U Craiova 1948 Anuntul lui Adrian Mititelu Jr E liber de contract
Adrian Mititelu Jr. a dat detalii despre noul antrenor al lui FC U Craiova 1948 la FANATIK SUPERLIGA. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 a rămas fără antrenor în startul de campionat, după demiterea surprinzătoare a lui Nicolae Dică. Fără antrenor principal pe bancă, oltenii au pierdut cu Rapid (3-5) și au câștigat cu Farul (4-0). Adrian Mititelu Jr. speră ca în următoarele zile să aducă un nou antrenor la FC U Craiova 1948.

Cine va fi noul antrenor al FCU Craiova!? Anunțul lui Adrian Mititelu Jr.

Joao Janeiro, numit pe bancă la finalul sezonului trecut, a plecat de la FC U Craiova 1948 înainte de startul sezonului. Ulterior, oltenii l-au ales pe Nicolae Dică, însă fostul antrenor de la FCSB a rezistat doar 5 etape în Bănie.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a fost aproape să revină în SuperLiga la FC U Craiova 1948. Inițial, cele două părți au ajuns la un acord, însă discuțiile intense s-au finalizat cu retragerea clubului din Bănie de la negocieri.

Adrian Mititelu Jr. a dat detalii la FANATIK SUPERLIGA despre viitorul antrenor din Bănie. Fiul lui Adrian Mititelu speră ca tehnicianul să semneze contractul în perioada următoare pentru a avea timp la dispoziție în vederea pregătirii derby-ului cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr.: „Vom opta spre un antrenor român”

„Avem două săptămâni la dispoziție sau ar trebui să ne mișcăm mult mai repede ca să poată lucra antrenorul cât de cât, să aibă câteva zile la dispoziție cu echipa până la meciul cu Dinamo. 

Noi sperăm ca în zilele următoare să semnăm cu un antrenor. În mare parte, va fi român. Am avut foarte puține discuții și cu un antrenor străin, însă cred că vom opta spre un antrenor român. 

ADVERTISEMENT

Dacă varianta era pregătită îți zic că și semnam. Sunt discuții deocamdată. Nu suntem nici noi hotărâți în alegerea unui antrenor. Nu avem un nume în cap: ‘Bă, vrem să semnăm 100% cu X’. 

„Este liber de contract. În zilele următoare se vor concretiza lucrurile”

Avem 3-4 variante, dar nu este nimic concret în clipa de față. Probabil că în zilele următoare se vor concretiza lucrurile și sperăm că vom alege varianta cea mai bună. 

ADVERTISEMENT

Este liber de contract. Nu am negociat cu niciun antrenor care să se afle sub contract”, a declarat Adrian Mititelu Jr., la FANATIK SUPERLIGA.

Show-ul continuă în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, doar pe site-ul www.fanatik.ro. FANATIK SUPERLIGA vă așteaptă cu cele mai tari informații din fotbalul românesc LIVE, de la ora 10:30 și ÎN PREMIERĂ pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Adrian Mititelu Jr. a anunțat noul antrenor de la FC U Craiova 1948

ADVERTISEMENT