Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cine va fi noul “stăpân” de la FCSB după retragerea lui Gigi Becali: “El va comanda totul! La revedere, băi, Burleanule!”. Video

Gigi Becali şi-a anunţat retragerea de la FCSB, după arbitrajul din meciul cu Rapid. Latifundiarul a declarat că de acum Mihai Stoica va comanda tot la echipă.
24.04.2023 | 13:06
Cine va fi noul stapan de la FCSB dupa retragerea lui Gigi Becali El va comanda totul La revedere bai Burleanule Video
Cine va fi noul stăpân de la FCSB după retragerea lui Gigi Becali El va comanda totul! La revedere, băi, Burleanule!. Video
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunţat în exclusivitate faptul că Gigi Becali vrea să renunţe la echipă. Informaţia a fost confirmată de latifundiar în conferinţa de presă de la Palat, care a avut loc la câteva ore după înfrângerea cu Rapid, scor 0-1.

Cine va fi noul “stăpân” de la FCSB după retragerea lui Gigi Becali: “Am terminat cu voi, oameni de nimic”

Gigi Becali a fost scos din minţi de arbitrajul lui Horaţiu Feşnic şi a anunţat că nu îl mai interesează fotbalul. Patronul FCSB a declarat că toată puterea de la echipă îi va reveni lui Mihai Stoica, spunând că nu îl interesează nici măcar schimbările:

ADVERTISEMENT

“Cu mine, la revedere! Am terminat cu voi, oameni de nimic, cu tirania şi obrănicia pe care o aveţi. Pe banii mei, comandă ei! 25.000 de euro pe lună? Ei sunt oameni de aşa ceva? Mai punem încă un mandat, schimbăm statutul. 

Faci ca Putin. Nu pot să mă uit cu toată tirania. Nu pot. M-am luptat, am făcut şi puşcărie. Nu mi-am dat seama în ce m-am băgat. Dar, gata! M-am retras. Fetele nu vor, nu le interesează acţiunile de la Steaua. Nu vor balamucul ăsta.

ADVERTISEMENT

“Mihai Stoica va fi preşedintele Consiliului de Administraţie. El comandă tot. Nu mă mai bag, nu mă interesează nici schimbările”

Nu mă mai uit la meciuri. Merg la biserică şi îl întreb pe MM: “Ce aţi făcut?”. Mihai Stoica va fi preşedintele Consiliului de Administraţie. El comandă tot. Nu mă mai bag, nu mă interesează nici schimbările. După meci, întreb scorul şi atât. 

La revedere, Burleanule, la revedere Vassaras şi Feşnic şi cu toată fleaşca ta, care aţi câştigat Federaţie, pe care o ţineţi cu tiraniile. Şi fotbaliştii vechi… fiţi bărbaţi, luptaţi pentru activitatea asta. Luptaţi-vă cu ei, că eu nu mai pot. O să mai vin în fotbal numai când pleacă Burleanu şi Vassaras. Feşnic nu cred că mai are tupeul… O să trimit la UEFA. 

ADVERTISEMENT

Aici nu e vorba de campionat că poate Domnul face şi le dă în cap. Este vorba de principii. Nu pot să accept nedreptatea. Nu pot ei să fure, cât putem puncte să facem, am luat-o de la şeful lui, Băsescu. O comparaţie glumeaţă.

Hai la comisii, la integritate. L-aţi băgat la puşcărie pe Gică Popescu. Voi vorbiţi de integritate cu toate forţele întunecate ale României? Atât vă zic, lăsaţi-mă. Gata, la revedere! Am ieşit! Nu mai vreau! Gata!”, a spus Gigi Becali în conferinţa de la Palat.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT