Sport

Cine va transmite la TV meciul CFR Cluj – Borac Banja Luka, în turul I din preliminariile Champions League

CFR cluj va juca împotriva lui Borac Banja Luka în primul tur preliminar al Champions League, iar meciul va fi transmis la TV.
25.06.2021 | 22:08
Cine va transmite la TV meciul CFR Cluj  Borac Banja Luka in turul I din preliminariile Champions League
Cine va transmite la TV meciul CFR Cluj - Borac Banja Luka, în turul I din preliminariile Champions League. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Campioana României se va duela împotriva campioanei Bosniei marți, 6 iulie, de la ora 20:00, însă fără suporteri în tribune.

Noul protocol întocmit de UEFA pentru sezonul 2021/22 interzice deplasările fanilor oaspeți pentru meciurile din calificări.

ADVERTISEMENT

Cine va transmite meciul CFR Cluj – Borac Banja Luka, din turul I al preliminariilor Champions League

CFR Cluj va juca în primul tur preliminar al Champions League, în compania lui Borac Banja, campioana Bosniei, iar duelul va fi transmis la TV pe Look Plus și pe Digi Sport 1, dar și în format LiveScore, pe FANATIK.ro.

Meciurile se vor disputa pe 6, respectiv 13 iulie, iar primul joc va fi în „Gruia”, unde campioana României speră să rezolve deja calificarea în turul doi.

ADVERTISEMENT

Totodată, va fi și primul meci cu adevărat important pentru Marius Șumudică, tehnicianul care i-a luat locul lui Edi Iordănescu pe banca tehnică a CFR-ului.

Marius Șumudică, optimist pentru viitorul CFR-ului

Marius Șumudică a vorbit despre planurile pe care le are la CFR Cluj și e mulțumit de ce a găsit la echipă, dar și de jucătorii care au venit: „Creștem de la meci la meci, începem să ne reintegrăm, au venit și jucătorii de la echipa națională.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță, ușor-ușor, cu încă două transferuri, pentru care domnul președinte discută, CFR-ul va arăta ok”.

„Sperăm din tot sufletul să îi facem fericiți pe suporterii noștri, să trecem de primul tur din Liga Campionilor, apoi să ne continuăm aventura europeană.

ADVERTISEMENT

M-a mulțumit atitudinea jucătorilor, au avut responsabilitate. Exact ce am pregătit, aia au făcut.

Îmi pare rău că am luat gol din lovitură liberă, practic în prima repriză nu au ajuns la poartă, au avut o singură ocazie, iar noi 5-6, dar nu am reușit să marcăm.

În a doua repriză, odată cu intrarea celor care au venit de la echipa națională, am crescut în joc și am arătat altfel”, a mai spus Marius Șumudică.

Dacă CFR Cluj va reuși să se califice va da piept în faza următoare cu învingătoarea partidei Fola Esch (Luxemburg) – Lincoln Red Imps (Gibraltar).

ADVERTISEMENT