News

Ciolacu explică de ce PSD-PNL a renunțat la Cîrstoiu. „De astăzi, dansul în doi s-a terminat. Succes, Gabi!”

Ciolacu, despre decizia retragerii medicului Cătălin Cîrstoiu. „De astăzi, bucureștenii chiar au ce alege”. Reacția Gabrielei Firea
23.04.2024 | 12:20
Ciolacu explica de ce PSDPNL a renuntat la Cirstoiu De astazi dansul in doi sa terminat Succes Gabi
Ciolacu spune că soluția pentru București „nu putea fi decât Gabriela Firea / Foto: Facebook, Marcel Ciolacu
ADVERTISEMENT

Premierul Marcel Ciolacu a explicat, marți, decizia coaliției PSD-PNL de a merge la Primăria Capitalei cu candidați proprii, Gabriela Firea și Sebastian Burduja, spunând că a fost una „dificilă”, dar că este „soluția corectă” pentru București.

Ciolacu: „Este soluția corectă pentru bucureșteni”

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a explicat, marți, decizia social-democraților și liberalilor de a retrage candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei și de a continua campania cu propriii candidați.

ADVERTISEMENT

Marți dimineață, după o ședință maraton de peste 14 ore a coaliției PSD-PNL, surse politice au informat că social-democrații și liberalii vor merge la Primăria Generală cu candidaturi separate, respectiv Gabriela Firea și Sebastian Burduja.

„Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă pentru bucureștenii condamnați de patru ani la frig, mizerie, poluare și trafic blocat care, în loc de soluții, aveau de ales acum doar între incompetență și circ”, se arată în postarea lui Marcel Ciolacu.

ADVERTISEMENT

Nicușor Dan a lăsat „vraiște”

Liderul PSD l-a lăsat în urmă pe medicul Cătălin Cîrstoiu spunând acum că bucureștenii au nevoie de un administrator care, încă din prima zi, să pună în ordine „vraiștea” lăsată de primarul general Nicușor Dan, iar această persoană „nu poate fi” decât candidata partidului, Gabriela Firea.

„Bucureștiul are nevoie de un om care știe administrație și este capabil să aranjeze încă din prima zi de mandat lucrurile lăsate vraiște de Nicușor Dan. Iar aceasta nu putea fi decât Gabriela Firea, președintele organizației PSD București!”, a scris Ciolacu.

ADVERTISEMENT

 „De astăzi, dansul în doi s-a terminat”

Liderul PSD a mai spus că Gabriela Firea este soluția cea mai bună pentru București și că îi mulțumește lui Cătălin Cîrstoiu pentru „efortul depus”.

„Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol, dar mai multe soluții la problemele zilnice cu care se confruntă. Îi mulțumesc domnului doctor Cîrstoiu pentru tot efortul depus în această perioadă.  De astăzi, dansul în doi s-a terminat! De astăzi, bucureștenii chiar au ce alege! Succes, Gabi!”, încheie Ciolacu.

ADVERTISEMENT

Firea mulțumește pentru „încredere”

Tot marți, Gabriela Firea a distribuit postarea șefului ei de partid, mulțumindu-i pentru „încredere”. Ocazie cu care a anunțat că va redeschide șantierele blocate în București, investiții în învățământ, mediu, infrastructură etc.

„Mulțumesc pentru încredere! Împreună vom lupta pentru dreptul bucureştenilor la o viață mai bună, într-un oraş civilizat. Voi redeschide toate şantierele blocate şi voi reda curățenia şi frumusețea Capitalei. Vom avea, din nou, cele mai mari investiții în şcoli, transport, protecția mediului, infrastructură, termoficare, spitale, instituții de cultură”, se arată în postarea Gabrielei Firea.

 

ADVERTISEMENT