News

Piedone, prima reacție după eșecul candidatului Coaliției. „Mazilirea lui Cîrstoiu, blat politic prin care PSD-PNL îl susțin pe Nicușor Dan”

Cristian Popescu Piedone spune că retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu este un „blat politic” al PSD-PNL în favoarea lui Nicușor Dan
23.04.2024 | 09:41
Piedone prima reactie dupa esecul candidatului Coalitiei Mazilirea lui Cirstoiu blat politic prin care PSDPNL il sustin pe Nicusor Dan
Piedone spune că PSD-PNL își trădează electoratul în favoarea lui Nicușor Dan / Foto: Facebook, Cristian Popescu Piedone
ADVERTISEMENT

Cristian Popescu Piedone a reacționat după ce coliția PSD-PNL nu a reușit să cadă de acord în privința candidatului comun la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu. Piedone a estimat că „mazilirea lui Cîrstoiu este blat politic” în favoarea lui Nicușor Dan.

Piedone spune că se va lupta ca Sfântul Gheorghe cu balaurul

Într-un mesaj postat marți pe contul Facebook, Piedone spune că va merge înainte, împreună cu oamenii care-l susțin, mai ales că sondajele au dovedit că contracandidații său au ieșit mereu „perdanți”.

ADVERTISEMENT

„Astăzi, de ziua Sfântului Gheorghe, anunț toți oamenii buni că mergem împreună înainte și doar înainte! Așa cum Sfântul Gheorghe s-a luptat până când a răpus balaurul, eu și cetățenii care mă susțin ne vom lupta cu toată politica toxică pentru țară! Sondajele pe care le-au plătit cu bani grei, le-au rotit și le-au învârtit în ultima lună… i-au scos mereu perdanți!”, a scris Piedone.

Potrivit candidatului PUSL „aspectul i-a înrăit, i-a învrăjbit și i-a amețit” pe reprezentanții PSD-PNL, o coaliție „toxică” care realizează că un Cristian Popescu Piedone la Primăria Generală ar însemna revanșa și „izbânda” cetățenilor „mințiți” de actuala putere.

ADVERTISEMENT

„Sclavi ai intereselor de tot felul, șefii coaliției au ales să-și mintă poporul de dragul puterii trecătoare pe care fiecare o are în propriul partid!. Șefii coaliției toxice și-au dat seama că victoria lui Piedone va fi izbânda cetățenilor batjocoriți și umiliți și mințiți. Asta îi sperie, practic: ca țara să nu ia exemplul Bucureștiului și să nu îi distrugă prin vot la alegerile parlamentare din toamnă”, se arată în postarea lui Piedone.

„Poporul mințit” se va ridica la toamnă

Cristian Popescu Piedone mai spune că dacă alianța PSD-PNL va pierde alegerile locale din București, „poporul mințit” se va ridica împotriva ei la toamnă.

ADVERTISEMENT

„Aceasta este realitatea, oameni buni! Dacă susținătorii din București ai lui Piedone dau vot negativ coaliției în București, la toamnă se va ridica împotriva PSD și PNL tot poporul pe care această coaliție l-a umilit și l-a batjocorit în ultimii patru ani”, a continuat Piedone.

„Blat” în favoarea lui Nicușor Dan

Ca o concluzie, Piedone este de părere că renunțarea la medicul Cătălin Cîrstoiu este un „blat” în favoarea contracandidatului său la Primăria Generală, Nicușor Dan.

ADVERTISEMENT

„Mazilirea doctorului Cârstoiu este BLAT POLITIC PRIN CARE PSD ȘI PNL ÎL SUSȚIN PE NICUȘOR DAN! Ca să elimine valul de susținători ai candidatului Cristian Popescu Piedone, șefii alianței toxice își trădează electoratul și îl susțin public pe Nicușor Dan!

În mințile lor negre de ură, dacă Piedone pierde, alianța toxică are șanse mari să câștige alegerile parlamentare din toamnă! Și mai poate umili poporul încă patru ani! Vreau să-i asigur pe toți oamenii buni care mă susțin, că mă voi lupta pentru dreptate cu toată ființa mea, cu toată experiența mea de primar!

Oameni buni, așa cum Sfântul Gheorghe nu s-a speriat și a învins balaurul, AȘA VOM ÎNVINGE ȘI NOI BALAURUL POLITIC TOXIC PENTRU ȚARĂ! Pe 9 IUNIE, ieșim la vot și FACEM IMPOSIBILUL POSIBIL!”, încheie Piedone.

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT