Sport

Ciprian Deac, două penalty-uri ratate consecutiv în CFR Cluj – Balkani! Execuții slabe ale veteranului campioanei. Video

Ciprian Deac a avut două penalty-uri ratate consecutiv în duelul dintre CFR Cluj și Balkani, decisiv pentru obținerea locului doi în grupele Conference League.
03.11.2022 | 20:32
Ciprian Deac doua penaltyuri ratate consecutiv in CFR Cluj  Balkani Executii slabe ale veteranului campioanei Video
Ciprian Deac, două penalty-uri ratate consecutiv în CFR Cluj - Balkani. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Veteranul campioanei României a bătut slab de fiecare dată, fiind ghicit mereu de către Stivi Frasheri, portarul kosovarilor.

Ciprian Deac, două penalty-uri ratate consecutiv în CFR Cluj – Balkani

Ciprian Deac a ratat două penalty-uri ratate consecutiv în duelul dintre CFR Cluj și Balkani. Prima lovitură de pedeapsă a lui Deac a fost respinsă de Frasheri, însă trei coechipieri intraseră în careu până să șuteze mijlocașul campioanei României.

ADVERTISEMENT

Arbitrul a decis repetarea penalty-ului, în ciuda protestelor kosovarilor, însă reluările TV au arătat că decizia a fost una corectă.

Al doilea penalty executat de Deac a fost bătut slab, pe mijlocul porții, iar Stivo Frasheri nu s-a mișcat, respingând mingea cu piciorul.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO CU FAZA

  • 36 de ani are Ciprian Deac
  • 900.000 de euro este cota de piață a lui Ciprian Deac, conform transfermarkt.com

Dan Petrescu, nervos înainte de CFR Cluj – Balkani

Dan Petrescu a avut un mesaj dur pentru contestatari înaintea meciului dintre CFR Cluj și Balkani: Este al 14-lea meci în Europa, din august până acum, o cursă infernală.

ADVERTISEMENT

Dacă tot am ajuns aici, sper să ne calificăm în primăvara europeană. Sincer, ar fi un miracol, da, ar fi! Când nimeni nu are rezultate în România, iar fotbalul nostru a luat-o în jos, toți critică pe CFR Cluj care joacă cu calificarea pe masă joi seară”.

„Alții nu au fost antrenori și s-au făcut de râs pe unde au fost, iar acum îmi dau mie sfaturi. Să se uite la CV-ul meu, da!

ADVERTISEMENT

Mie îmi place unde sunt, nu are rost să facem polemică. Dar ăia care au fost antrenori s-au făcut de râs, mai bine ar tăcea din gură!

Nu mă mai miră nimic, și dacă ar fi dați afară 10 antrenori într-o zi în România, darămite trei. Orice e posibil! Dacă cel mai bun antrenor român, cu șase trofee, e criticat, e făcut praf, iar la prima înfrângere sunt prost și trebuie să-mi dau demisia… Trofeele sunt degeaba.

O să vi le aduc să le vedeți! Am fost ales de șase ori cel mai bun. Noi îi dăm afară pe toți. E și vina antrenorilor, că nu se protejează, își pun clauze mici, astfel că sunt dați afară imediat”, a mai spus Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT