Sport

Reveniri miraculoase la CFR Cluj pentru meciul cu Slavia Praga! Ciprian Deac, titular neaşteptat în Gruia. Bordeianu şi Burcă au prins banca

CFR Cluj are parte de reveniri miraculoase pentru meciul cu Slavia Praga! Ciprian Deac a prins primul "11", în timp ce Andrei Burcă şi Mihai Bordeianu sunt pe bancă.
13.10.2022 | 19:30
Reveniri miraculoase la CFR Cluj pentru meciul cu Slavia Praga Ciprian Deac titular neasteptat in Gruia Bordeianu si Burca au prins banca
Dan Petrescu se poate baza pe Ciprian Deac în CFR Cluj - Slavia Praga (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a primit veşti foarte bune înaintea meciului cu Slavia Praga, iar trei jucători care erau consideraţi pierduţi pentru acest duel au prins foaia de joc. Mai mult decât atât, Ciprian Deac, care a avut parte de o accidentare gravă în meciul cu UTA Arad, de luni, este titular.

Ciprian Deac, titular în CFR Cluj – Slavia Praga. Cu două zile înaintea meciului avea glezna umflată

Marea surpriză din primul “11” al lui CFR Cluj este titularizarea lui Ciprian Deac, revenit miraculos după accidentarea gravă suferită luni, în remiza cu UTA Arad. Mijlocaşul ofensiv a ieşit avariat din această partidă, după ce Damian Isac a avut o intervenţie brutală. La o zi după meci, vedeta clujenilor avea glezna umflată şi şansele erau mici ca el să fie teren în partida din Conference League.

ADVERTISEMENT

Ciprian Deac s-a antrenat alături de colegii lui cu o zi înaintea meciului cu Slavia Praga, fiind marea surpriză a şedinţei de pregătire de miercuri. Dan Petrescu a dat de înţeles, la conferinţa de presă premergătiare jocului, că fotbalistul de 36 de ani va juca dacă se va simţi bine.

“Vom vedea dacă rezistă. El vrea să se antreneze, să joace, nu l-am văzut niciodată să zică: «Nu pot!». Dacă va fi bine, va juca”, spunea Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Ciprian Deac a jucat 22 de meciuri pentru CFR Cluj, timp în care a marcat 3 goluri şi a oferit 6 pase decisive. Ajuns la 36 de ani, mijlocaşul ofensiv este unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul lui Dan Petrescu, iar absenţa acestuia în meciul cu Slavia Praga ar fi fost o lovitură grea.

Reveniri miraculoase pentru Andrei Burcă şi Mihai Bordeianu. Au prins banca la CFR Cluj – Slavia Praga

FANATIK a anunţat în exclusivitate că Mihai Bordeianu se întoarce, mai repede decât era preconizat, la antrenamente. Mijlocaşul a prins un loc pe banca de rezerve la meciul CFR Cluj – Slavia Praga, după ce nu a mai jucat de la partida cu Sivasspor.

ADVERTISEMENT

În meciul contra formaţiei din Turcia, Mihai Bordeianu a fost victima unei intrări criminale a lui Charis Charisis, dar a rămas pe teren până la final. Apoi, în urma unui RMN, mijlocaşul de 30 de ani a aflat că suferise o ruptură parțială a ligamentului colateral intern de la genunchiul stâng, iar pauza urma să fie de două luni.

Cu toate acestea, la începutul acestei săptămâni, Dan Petrescu a primit o veste bună, după ce jucătorul a efectuat un nou RMN. Astfel, Mihai Bordeianu a revenit la antrenamente, iar meciul cu Slavia Praga îl găseşte pe banca de rezerve.

ADVERTISEMENT

O altă revenire miraculoasă este cea a lui Andrei Burcă. După meciurile naţionalei, din luna septembrie, FANATIK a anunţat în exclusivitate că fundaşul central va suferi o intervenţie chirurgicală după o fractură la mâna dreaptă. Acesta urma să stea departe de gazon cel puţin trei săptămâni, însă a prins banca de rezerve la 13 zile de la operaţie.

ADVERTISEMENT