Sport

Dan Petrescu, mesaj pentru contestatari înainte de CFR Cluj – Balkani: „Unii s-au făcut de râs, acum îmi dau sfaturi!”

Dan Petrescu a avut un mesaj dur pentru contestatarii săi chiar înainte de duelul din Conference League între CFR Cluj și Balkani.
02.11.2022 | 20:55
Dan Petrescu mesaj pentru contestatari inainte de CFR Cluj  Balkani Unii sau facut de ras acum imi dau sfaturi
Dan Petrescu, mesaj pentru contestatari înainte de CFR Cluj - Balkani. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul campioanei României i-a lăudat pe adversari și a recunoscut că este prudent înaintea duelului cu Balkani, dar gândul său este doar la victorie.

Dan Petrescu, mesaj pentru contestatari înainte de CFR Cluj – Balkani

Dan Petrescu a avut un mesaj pentru contestatari înaintea duelului dintre CFR Cluj și Balkani, meci decisiv pentru calificarea mai departe în Conference League:

ADVERTISEMENT

„Este al 14-lea meci în Europa, din august până acum, o cursă infernală. Dacă tot am ajuns aici, sper să ne calificăm în primăvara europeană. Sincer, ar fi un miracol, da, ar fi! Când nimeni nu are rezultate în România, iar fotbalul nostru a luat-o în jos, toți critică pe CFR Cluj care joacă cu calificarea pe masă joi seară.

Alții nu au fost antrenori și s-au făcut de râs pe unde au fost, iar acum îmi dau mie sfaturi. Să se uite la CV-ul meu, da! Mie îmi place unde sunt, nu are rost să facem polemică. Dar ăia care au fost antrenori s-au făcut de râs, mai bine ar tăcea din gură!”.

ADVERTISEMENT

„Nu mă mai miră nimic, și dacă ar fi dați afară 10 antrenori într-o zi în România, darămite trei. Orice e posibil! Dacă cel mai bun antrenor român, cu șase trofee, e criticat, e făcut praf, iar la prima înfrângere sunt prost și trebuie să-mi dau demisia… Trofeele sunt degeaba.

O să vi le aduc să le vedeți! Am fost ales de șase ori cel mai bun. Noi îi dăm afară pe toți. E și vina antrenorilor, că nu se protejează, își pun clauze mici, astfel că sunt dați afară imediat”, a mai spus Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

„Ar fi fantastic să ne calificăm în primăvara europeană!”

„Dacă îmi spunea cineva la tragerea la sorți că vom juca ultimul meci cu calificarea pe masă, stând la mâna noastră, aș fi fost foarte fericit.

Ar fi fantastic pentru fotbalul românesc să ne calificăm în primăvara europeană. Ar fi ceva special. Ultima oară, tot CFR Cluj a reprezentat România în primăvara europeană cu Sevilla.

ADVERTISEMENT

Sperăm să dăm gol în minutul 95 și cu spatele, dacă se poate, să fie ceva în favoarea noastră. Să avem și noi șansă, după două penalty-uri contra noastră, după ce-am luat gol din ofsaid, după atâtea episoade contra noastră”, a continuat Dan Petrescu.

„Nu uităm că și-au amânat meciul din campionat, nu uităm că a dat trei goluri în deplasare. E un adversar periculos. Sunt conștient că va fi un meci greu din toate punctele de vedere. Sunt sigur că a venit să facă meciul vieții. E clar, dacă și-a amânat meciul din campionat…

Au ceva probleme în ultimele 10-15 minute. O să încerc să le pun jucătorilor și un filmuleț special, în ziua partidei. Ar fi fantastic, o încununare a succesului anului 2022, ca după titlul de campioană, să ajungem și în primăvara europeană”, a mai spus antrenorul campioanei României.

ADVERTISEMENT