Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ciprian Marica, avertisment înainte de Israel – România: “Nu vreau să mă gândesc la altceva”

România este la un pas distanță de Euro 2024. O victorie cu Israel va califica naționala lui Iordănescu la turneul final. Șansa e a tricolorilor. Meciul se joacă pe teren neutru.
17.11.2023 | 13:10
Ciprian Marica avertisment inainte de Israel  Romania Nu vreau sa ma gandesc la altceva
ATENTIE, TRICOLORI! SEMNAL DE ALARMA tras de Ciprian Marica Israel - Romania. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

România este la egalitate de puncte cu Elveția cu doar două partide rămase în joc. Formația lui Edi Iordănescu se pregătește intens de meciul cu Israel, iar o victorie ne-ar asigura calificarea la turneul final. Formația lui Alon Hazan se află în acest moment la 4 puncte de tricolori.

România, la un pas distanță de Euro 2024

“Eu cred că avem toate atuurile, toate premisele. Suntem echipa cu moral bun, pe primul loc. Venim odihniți cu forțe proaspete, acum trebuie să îi și surprindem cu o tactică bună. Să vedem ce a gândit Edi Iordănescu pentru acest meci și cred că nu avem de ce să nu mergem mai departe.

ADVERTISEMENT

Aș putea spune că suntem favoriți. Este al treilea meci al israelienilor. Atunci când avem mai multe șanse și nu ne simțim cu cuțitul la os, tindem să nu tratăm partida așa serios, istoric vorbind. Acum, sigur, toți își doresc să ajungem la Campionatul European.

Sigur, cred că toți își doresc să meargă la Campionatul European. Își dau seama cât de important este pentru fiecare în parte. Toți se gândesc la națională, dar se gândesc și individual, la fiecare dintre ei.

ADVERTISEMENT

Atunci ar fi o oportunitate fantastică. În primul rând, să participi și să fii calificat acolo. O performanță de care te poți mândri, cu alți ochi asupra ta, alte șanse. Trebuie să fii conștient de ele. Din acest punct de vedere, jucătorii ar trebui să demonstreze că pot da totul pe teren”, a declarat Ciprian Marica.

Israel și Elveția sunt ultimele două meciuri din grupă

Edi Iordănescu se va baza în această dublă pe omogenitate și spirit de echipă. Selecționerul României a păstrat nucelul de jucători care a ținut speranțele vii până în finalul campaniei de calificare. După Israel, urmează Elveția, pe Național Arena, în ultimul duel al grupei.

ADVERTISEMENT

“Îți e frică să nu facem vreun ‘românism’ mâine?”, a întrebat Horia Ivanovici, moment în care Ciprian Marica a răspuns: “Nu vreau să mă gândesc la asta. Nici nu vreau să mă gândesc la așa ceva. Nu aș vrea să rămânem la ultimul meci cu Elveția. 

Elveția chiar dacă nu joacă cine știe ce, are o sumedenie de egaluri, ca valoare sunt net superiori și dacă îi prindem într-o zi bună nu prea avem mari șanse. Așa că șansa noastră e în următorul meci. 

ADVERTISEMENT

Hai să vorbim de avantaje. Cu Israel nu e presiune, nu au public, jucăm pe un teren neutru. Suntem echipa mai proaspătă. Moralul nostru trebuie să fie la cel mai înalt nivel pentru că suntem pe primul loc. Nu văd de ce să nu abordăm partida cu încredere”.

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Marica crede in sansa Romaniei

 

ADVERTISEMENT