Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dezvăluiri din Ungaria, înainte de Israel – România: ”Ne așteaptă cu mitralierele la intrare!”

Cristi Coste a explicat la FANATIK SUPERLIGA că jucătorii lui Alon Hazan sunt păziți cu mitraliere la hotel înaintea partidei Israel - România.
17.11.2023 | 11:28
Dezvaluiri din Ungaria inainte de Israel  Romania Ne asteapta cu mitralierele la intrare
Cristi Coste a explicat la FANATIK SUPERLIGA că jucătorii lui Alon Hazan sunt păziți cu mitraliere la hotel înaintea partidei Israel - România. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Întâlnirea dintre cele două echipe, din etapa a 9-a a preliminariilor pentru Euro 2024, se va disputa la Felcsut. Vestea bună este că ”tricolorii” sunt neînvinși în Ungaria de 42 de ani.

Păziți cu mitraliere pentru meciul Israel – România

Aflat la Felcsut pentru întâlnirea Israel – România, Cristi Coste a intrat în direct la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA și a vorbit despre modul cum adversarii noștri sunt păziți în complexul Akademiei Puskas.

ADVERTISEMENT

”Se joacă la Felcsut, la 47 de kilometri de Budapesta, pentru că este satul unde joacă Akademia Puskas, satul unde s-a născut Viktor Orban. Este satul domniei sale, acolo unde totul este securizat. Este incredibil.

Mai mult decât atât, în complexul Akademiei Puskas, acolo unde este și stadionul și terenul de antrenament, este și Pancho Hotel, acolo unde este cazată naționala Israelului, iar securitatea este maximă. Ei pur și simplu ies din hotel, merg 200 de metri pe jos până la terenul de antrenament, 200 de metri până la stadionul unde joacă, nu ies în alt mod.

ADVERTISEMENT

Nici nu ne-am putut apropia la mai mult de 200-300 de metri de străduța care duce spre hotel, pentru că cei din Israel sunt păziți de agenții Mossad și de poliția din Ungaria chiar cu mitraliere în fața hotelului. Am rămas stupefiat când am văzut oamenii cu mitraliere în fața hotelului, având în vedere că totuși nu suntem într-o zonă de război, nu suntem în Gaza.

Se joacă la Felcsut pentru că cei din Israel au vrut să reducă la minim orice risc privind acest meci, acest lucru însemnând și oameni care vin la stadion și oameni care vin în zonă și care mișună în jurul stadionului. Toată zona este controlată la sânge, orice mașină care intră în complex este controlată”, a spus Cristi Coste.

ADVERTISEMENT

Vreme rece și gazon bun

Trimisul FANATIK la meciul decisiv pentru calificarea la Euro 2024 a precizat faptul că în ciuda faptului că vremea este un rece, condițiile de la Felcsut sunt excelente, iar terenul este într-o stare bună.

”Informația cea mai importantă e că vremea e bună. Nu se mai anunță ploi, va fi frig, dar vremea este bună. Terenul l-am văzut și miercuri seară la Israel cu Elveția este în condiții foarte bune, nicio comparație cu orezăria pe care am avut-o aici la meciul cu Belarus pe Szusza Ferenc. Sunt condiții ca să jucăm fotbal și să vedem fotbal.

ADVERTISEMENT

Să sperăm că vom vedea ceea ce ne dorim până la urmă, această remiză care să ne ducă la Euro. Ce mult ne-am dori acea remiză de acum o lună să o facem și mâine seară și să mergem la Euro. Condițiile sunt foarte bune pentru fotbal”, a explicat Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA.

Israelienii s-au pregătit special pentru meciul cu România

”Am văzut miercuri seară Israel – Elveția 1-1, un rezultat care până la urmă nu-i ajută foarte mult în clasament pe cei din Israel, îi ajută doar la nivel de moral. Ei au nevoie și de moral acum când joacă din 3 în 3 zile.

Nu ne-am dori să aibă prea sus moralul, dar am văzut o echipă a Israelului, un staff, conducători, suporteri care trăiesc o stare de spirit. M-am îngrijorat puțin apropo de adrenalina și de încrederea pe care o au. Să sperăm că nu o să-i ducă și fizicul, pentru că ei încredere au că pot să ne bată.

Este jocul pentru care ei se pregătesc din această serie de 4 meciuri. De când s-a decis disputarea acestor 4 meciuri în decurs de 10 zile, ei au știut că meciul cu România este decisiv. Dacă ei câștigă cu noi au șanse mari să meargă la Euro. La fel de adevărat este că dacă nu se califică din această grupă, Israelul are și șansa barajului din Liga Națiunilor.

În martie se va disputa barajul cu echipele care și-au câștigat grupele în Liga Națiunilor, iar Israelul nu e deloc într-o poziție grea. Cred că dacă nu se vor califica și sper că nu se vor califica din această grupă, ne vom califica noi, ei se vor califica aproape sigur din Liga Națiunilor”, a mai spus Cristi Coste.

FANATIK SUPERLIGA este difuzată în fiecare luni, marți și vineri exclusiv pe FANATIK.RO. Emisiunea este transmisă live începând cu ora 10:30 și poate fi urmărită, în aceeași zi, în premieră, de la ora 17:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Informații din Ungaria înainte de Israel - România

ADVERTISEMENT