Fotbal intern

Ciprian Marica, ironie la adresa lui Alexandru David! Cum l-a pus la punct pe președintele lui Dinamo!

31.01.2019 | 18:02
Ciprian Marica ironie la adresa lui Alexandru David Cum la pus la punct pe presedintele lui Dinamo
ADVERTISEMENT

Fostul atacant al alb-roșilor i-a răspuns actualului președinte din Ștefan cel Mare. Ciprian Marica, ironie la adresa lui Alexandru David, președintele lui Dinamo. Conflictul deschis dintre cei doi a pornit de la identitatea clubului dinamovist, pierdută în viziunea lui Marica.

David l-a făcut praf pe fostul internațional, amintind de preluarea recentă a formației Farul Constanța și de investițiile acestuia la gruparea alb-albastră.

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica, ironie la adresa lui Alexandru David, președintele lui Dinamo! “Nu suntem la același nivel”

Dinamo nu doar că și-a pierdut identitatea, și-a pierdut și spiritul. Jucătorii lui Dinamo nu mai au aceeași atitudine de învingători”, au fost cuvintele care au răscolit sufletul de “câine” al lui Alexandru David. Conducătorul din Ștefan cel Mare a reacționat vehement la adresa lui Marica, fost jucător al alb-roșilor, care a trecut însă și prin curtea rivalei FCSB.

Reacția fostului fotbalist la atacul dur al lui David a fost una elegantă. Marica l-a pus la punct pe omul de încredere al lui Ionuț Negoiță printr-o ironie: “Am văzut ce a spus și cred că nu am ce să-i răspund pentru că nu suntem la același nivel. Eu am vorbit despre ceva concret și el m-a atacat personal. A vorbit ca să vorbească. Nu a venit cu niciun argument. Nu m-a contrazis cu nimic. Ce poți să îi zici unui om care te atacă personal? Să fie sănătos. M-aș bucura să văd Dinamo în play-off, să dea Dumnezeu să se întâmple asta”, a declarat Ciprian Marica pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Ciprian Marica a plecat de la Dinamo la Șahtior Donețk
Ciprian Marica a plecat de la Dinamo la Șahtior Donețk, pe când avea 18 ani

Ce crede Marica despre situația lui Dinamo și cum l-a atacat David

Părerea fostului internațional despre ce se întâmplă acum la clubul unde a crescut este tranșantă. El consideră că lipsesc cu desăvârșire fotbaliștii care să fie promovați din rândul juniorilor, dar și că bugetul modest reprezintă o mare piedică în obținerea unor performanțe de talia unei echipe atât de importante cum este Dinamo.

Azi nu mai regăsim nimic la Dinamo. Situația e grea, este în mâinile domnului Rednic, care are experiență, a realizat mari lucruri cu Dinamo, toată suflarea își pune mari speranțe în el. Este foarte greu când nu ai nimic în propria pepinieră și nu ai nici bani de transferuri”, a spus Marica la Digisport.

ADVERTISEMENT

Alexandru David, președintele numit de Ionuț Negoiță, a considerat că este nevoie să îl pună la zid pe Marica, dar și să îl “înțepe” pe team-managerul Ionel Dănciulescu.

Marica e un susținător foarte vechi al rechinilor din Constanța. Aștept mult mai multe de la cei care îngrijesc acel club acum, în aceste zile. M-am cam săturat de acești fini cunoscători ai fenomenului în teorie. S-a umplut paharul! Să pună și el în practică ceea ce știe. Deocamdată, nu prea îi iese. Trebuie să îi răspund, nu sunt ca alții care încearcă să fie prieten cu toată lumea (n.r. trimitere la Dănciulescu)”, a afirmat Alexandru David.

ADVERTISEMENT
Alexandru David l-a desființat pe Ciprian Marica și l-a atenționat pe Ionel Dănciulescu în același discurs
Alexandru David l-a desființat pe Ciprian Marica și l-a atenționat pe Ionel Dănciulescu în același discurs. Președintele lui Dinamo nu a avut nicio problemă să se ia de cei doi foști atacanți ai alb-roșilor

2 titluri de campion și 2 Cupe ale României are Ciprian Marica în tricoul lui Dinamo București

4 goluri în 23 de meciuri a marcat Ciprian Marica pentru Dinamo