Fotbal international

Ciprian Tătărușanu a ajuns ținta glumelor în Italia: „Zlatan încearcă degeaba să îl antreneze”. Video

07.11.2020 | 17:17
Ciprian Tatarusanu a ajuns tinta glumelor in Italia Zlatan incearca degeaba sa il antreneze Video
ADVERTISEMENT

După gafele comise de Ciprian Tătărușanu la primele apariții în tricoul noii sale formații, AC Milan, italienii au început deja să glumească pe seama goalkeeperului echipei naționale a României.

Într-un clip care durează aproape două minute, un actor italian îl imită pe Zlatan Ibrahimovic și se plânge de incapacitatea lui Tătărușanu de a prinde orice minge vine către el.

ADVERTISEMENT

Falsul Ibrahimovic discută apoi la telefon cu impresarul Mino Raiola și se plânge de calitățile portarului României. Ciprian Tătărușanu a jucat de două ori pentru AC Milan în acest sezon.

Ciprian Tătărușanu, ținta glumelor în Italia: „Bine, Mino, adu-l pe vărul lui Donnarumma…”

Adus de la Olympique Lyon pentru a fi rezerva lui Gialnuigi Donnarumma, titularul cert din poarta echipei AC Milan, Ciprian Tătărușanu a avut puține șanse să evolueze în startul noului sezon. Din păcate pentru român, aceste ocazii nu au fost unele în care evoluțiile sale să fie la înălține.

ADVERTISEMENT

Profitând de absența lui Donnarumma cauzată de infectarea cu noul coronavirus, cel poreclit „Tătă” a fost titular în meciurile cu AS Roma, din Serie A, și cu Sparta Praga, din Europa League. Deși nu a pierdut niciunul dintre cele două meciuri, Milan a trebuit să se confrunte cu lipsa de siguranță a portarului român.

Tătărușanu a gafat graf în duelul cu AS Roma, când Milan a ratat victoria deși a condus de trei ori! Eforturile lui Ibrahimovic și ale colegilor săi din ofensivă au fost anulate de gafele lui Tătărușanu și de erorile colegilor săi din linia defensivă.

ADVERTISEMENT

Și în Europa League, deși Milan a câștigat cu 3-0 duelul cu Sparta Praga disputat la trei zile după întâlnirea cu Roma, portarul român a dat semne de nesiguranță și a avut ieșiri nefericite pe centrări. Astfel, imediat ce și-a revenit Donnarumma, Tătărușanu a fost trecut iar în rezervă.

Italienii au taxat gafele portarului adus de la Lyon, iar pe internet circulă o parodie în care un actor care îl imită pe Zlatan Ibrahimovic se plânge de calitatea intervențiilor lui Tătărușanu și chiar îl antrenează pe portarul român.

ADVERTISEMENT

„Tătărușanu, prinde-o pe asta! Haide! Nimic… Nici măcar pe asta nu a prins-o! Scuzați-mă, îl antrenez pe Tătărușanu. De trei zile încearcă Zlatan să îl ajute să se îmbunătățească, dar nimic… Tata Pioli, în seara asta, îl băgăm la joacă pe Antonio, fratele lui Gigio (n.r. Donnarumma)”, spune falsul Zlatan, care apoi discută la telefon și cu „Mino Raiola” despre necesitatea ca familia Donnarumma să aibă mereu un reprezentant în formula de start a Milanului.

ADVERTISEMENT