Sport

Istvan Kovacs, înscris de UEFA pe lista pentru turneul final EURO 2024! Cine se mai află în brigada românească

Istvan Kovacs a fost nominalizat de UEFA pentru a arbitra la turneul final EURO 2024, iar acesta se va deplasa alături de alți români, care vor forma o brigadă oficială în vară.
23.04.2024 | 14:05
Istvan Kovacs inscris de UEFA pe lista pentru turneul final EURO 2024 Cine se mai afla in brigada romaneasca
Istvan Kovacs va arbitra la EURO 2024 / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Istvan Kovacs a primit o veste uriașă, așa cum anunță FRF, care va arbitra la turneul final EURO 2024. Arbitrul este văzut bine internațional de forul fotbalistic UEFA, care l-a nominalizat alături de alți 18 „centrali“.

Istvan Kovacs, alături de alți români la EURO 2024

Brigada românească din care face parte și Istvan Kovacs este formată din mai mulți români. Centralul se află pe o listă selectă de „centrali“ nominalizați de UEFA, unde sunt nume foarte mari ale arbitrajului.

ADVERTISEMENT

Istvan Kovacs se va deplasa la EURO 2024 alături de alți trei români. Cei care vor forma brigada alături de Kovacs sunt Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, ca asistenți, dar și Cătălin Popa pentru VAR.

Istvan Kovacs este un arbitru văzut bine internațional, indiferent de scandalul prin care a trecut. Deciziile lui Kovacs de la partida din Barcelona au fost contestate de catalani, care au pus tunurile pe român. De altfel, anumiți foști arbitri internaționali i-au ținut partea lui Kovacs în calea criticilor, deși pe plan autohton a fost făcut praf de Adrian Porumboiu.

ADVERTISEMENT

„Am văzut meciul, eu nu mă uit la meciurile pe care le arbitrează Kovacs, dar am făcut o excepție. Eu nu pot vorbi de arbitrul ăsta pentru că am niște amintiri care îmi strică seara. A ajuns acolo și tot nu înțelege că trebuie să aibă un comportament la nivelul ăla, nu imediat să dea afară antrenorul. Stai puțin, poți să-l atenționezi civilizat, sunt atâtea metode, nu te apuci tu să fii buricul Pământului!”, a spus Adrian Porumboiu.

Vestea a fost dată de către Federația Română de Fotbal, într-un comunicat de ultimă oră. FRF a anunțat și că arbitrii centrali nominalizați vor participa la un seminar la Frankfurt în vederea turneului final.

ADVERTISEMENT

Comunicatul FRF privindu-l pe Istvan Kovacs

„Comisia de Arbitri UEFA a anunțat oficialii de joc pentru partidele de la Campionatul European 2024 din Germania. Au fost nominalizați 18 arbitri de centru împreună cu asistenții lor și oficiali VAR, care vor fi delegați la cele 51 de partide de la turneul final. Pe listă sunt și 4 români: Istvan Kovacs – arbitru de centru, Vasile Marinescu și Ovidiu Artene – asistenți, Cătălin Popa – VAR.

În ordine alfabetică, aceștia sunt arbitrii de centru pentru EURO 2024: Artur Soares Dias (Portugalia), Jesús Gil Manzano (Spania), Marco Guida (Italia), Istvan Kovacs (România), Ivan Kruzliak (Slovacia), François Letexier (Franța), Danny Makkelie (Țările de Jos), Szymon Marciniak (Polonia), Halil Umut Meler (Turcia), Glenn Nyberg (Suedia), Michael Oliver (Anglia), Daniele Orsato (Italia), Sandro Schärer (Elveția), Daniel Siebert (Germania), Anthony Taylor (Anglia), Clément Turpin (Franța), Slavko Vinčić (Slovenia), Felix Zwayer (Germania). Acestora li se vor alătura, din Argentina, Facundo Tello împreună cu doi arbitri asistenți.

ADVERTISEMENT

În pregătirea pentru EURO 2024, toți arbitrii nominalizați vor participa, la jumătatea lunii mai, la un seminar organizat la Frankfurt.

Campionatul European – Germania 2024 se va desfășura în perioada 14 iunie – 14 iulie. La turneu va participa și naționala României, care face parte din grupa E, alături de Ucraina, Belgia și Slovacia“, se arata pe website-ul Federatiei Romane de Fotbal.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care "îi spuneau ce să-i facă". Fusese internat la psihiatrie, dar în zadar
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă /...
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă / FOTO
ANUNȚ privind RECALCULAREA PENSIILOR! Se ANUNȚĂ SUMELE EXACTE
ANUNȚ privind RECALCULAREA PENSIILOR! Se ANUNȚĂ SUMELE EXACTE
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt,...
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Cristina Cioran și-a pierdut toate economiile. Ce i-a făcut Alex Dobrescu
Cristina Cioran și-a pierdut toate economiile. Ce i-a făcut Alex Dobrescu
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic,...
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și...
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și ar vrea ca Ucraina „să câștige în așa fel încât Rusia să nu piardă”
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu,...
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu, dar sănătos, pe care îl mânca mereu monarhul Marii Britanii