Sport

Fiica lui Luis Enrique l-a schimbat pe Ferran Torres cu un coleg de la națională

Sira Martinez, fata antrenorului de la PSG, are un nou iubit fotbalist de națională, după despărțirea de atacantul Barcelonei
23.04.2024 | 13:50
Fiica lui Luis Enrique la schimbat pe Ferran Torres cu un coleg de la nationala
Sira Martinez, fiica lui Luis Enrique, s-a despartit de Ferran Torres si este intr-o relatie cu Robin Le Normand FOTO colaj fanatik
ADVERTISEMENT

Sira Martinez, superba fiică de 24 de ani a lui Luis Enrique, managerul lui Paris Saint Germain, a stârnit rumoare în Spania, din cauza noii ei legături sentimentale, înfiripate după despărțirea de atacantul Barcelonei, Ferran Torres.

Robin Le Normand e născut în Franța, dar joacă în Spania

Presa din Spania pretinde că Sira Martinez se întâlnește cu fundașul central de la Real Sociedad, Robin Le Normand. Programul de televiziune spaniol Socialite susține că ei au fost văzuți “îmbrățișându-se și fiind afectuoși unul cu celălalt”, în orașul basc San Sebastian, unde joacă echipa lui Le Normand.

ADVERTISEMENT

Sira, care s-a despărțit de Ferran Torres, atacantul Barcelonei, ar fi călătorit la Paris, pentru a-și vedea celebrul tată, după ce a fost lăsată la aeroportul orașului de către fotbalistul lui Sociedad.

Robin Le Normand s-a născut în Franța și a început să joace la Brest, dar a obținut cetățenia spaniolă în 2023 și a făcut parte din echipa Spaniei care a câștigat UEFA Nations League în același an. Le Normand are nouă selecții și un gol la naționala Spaniei.

ADVERTISEMENT

Jucătorul de 27 de ani, aflat la al șaselea sezon la Sociedad, al cărui frate mai mic, Theo, este de asemenea fotbalist profesionist, și Sira Martinez nu au comentat încă informațiile care îi dau ca apropiați din punct de vedere sentimental.

Frumoasa spaniolă este îndrăgostită și practicantă de hipism și călărește cai încă din copilărie. Sira are 343.000 de urmăritori pe Instagram, fiind prezentă constant în social media, unde posteaza fotografii.

ADVERTISEMENT

Ea l-a întâlnit pe Ferran Torres, pe când acesta juca la Manchester City, iar cei doi au început o relație la distanță înainte de transferul său la Barcelona în 2022. Au fost împreună mai mult de un an, dar s-au despărțit în luna mai a anului trecut.

A fost apropiată și de pilotul Alex Marquez

Anul trecut, după despărțirea de Ferran, ea a fost suspect de apropiată, pentru scurt timp, de pilotul de motociclism, Alex Marquez, dar cei doi nu au confirmat niciodată că ar avea o relație.

ADVERTISEMENT

Sira este cel mai mare copil al lui Luis Enrique, care și-a pierdut în mod tragic o fiică în 2019, când Xana a murit de cancer osos la doar nouă ani. Fostul selecționer al Spaniei, are și el un fiu, Pacho, mai mare cu un an decât Sira.

ADVERTISEMENT