Sport

Ciprian Tătăruşanu, titular în Juventus – AC Milan?! Ce s-a întâmplat înaintea derby-ului din Serie A

Ciprian Tătărușanu este pregătit să bifeze primul meci în poarta lui Milan, din acest sezon.
19.09.2021 | 14:46
Ciprian Tatarusanu titular in Juventus  AC Milan Ce sa intamplat inaintea derbyului din Serie A
ADVERTISEMENT

Fostul portar al echipei naționale, Ciprian Tătărușanu este aproape de o revenire între buturile lui AC Milan într-un super meci.

Antrenorul Stefano Pioli a primit o veste proastă chiar înaintea derby-ului cu Juventus, programat duminică seara.

ADVERTISEMENT

Ghinionul lui Mike Maignan, o nouă șansă pentru Tătărușanu

Potrivit jurnaliștilor de la Gazzetta dello Sport titularul din poarta lui AC Milan, Mike Maignan s-a accidentat și acuză dureri mari la o mână.

Acest lucru ar putea fi o nouă șansă pentru Ciprian Tătărușanu să revină în poarta ”diavolilor”. Sursa menționată notează că antrenorul Stefano Pioli l-a anunțat deja pe fostul internațional al României că este foarte probabil să apere din primul minut al derby-ului cu Juventus.

ADVERTISEMENT

Maignan s-a accidentat la jumătatea acestei săptămâni în meciul din Liga Campionilor, pierdut de Milan 2-3 la Liverpool.

Staff-ul medical al italienilor a încercat să-l recupereze pe portarul francez însă, cu doar câteva ore îninatea disputei cu Juventus acesta continua să acuze dureri și a devenit indisponibil.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii italieni susțin că Stefano Pioli va încerca să meargă în continuare pe mâna lui Maignan, însă o decizie finală va fi luată la stadion, chiar înaintea meciului cu Juve.

Ciprian Tătărușanu nu a scăpat de statutul de rezervă la AC Milan

Transferat la AC Milan în 2020 de la Lyon, ca rezervă a lui Gianluigi Donnaruma, fostul portar al României a sperat pentru o scurtă vreme că plecarea numărului 1 la PSG va reprezenta șansa lui de a deveni titular.

ADVERTISEMENT

Oficialii clubului de pe Giuseppe Meazza s-au orientat rapid și l-au achiziționat pe Mike Maignan, de la surprinzătoarea campioană a Franței, Lille, pentru doar 1 milion de euro.

Francezul de 26 de ani s-a impus rapid în duelul cu Tătărușanu, astfel că românul a rămas în continuare doar a doua soluție pentru postul de portar, în viziunea antrenorului Stefano Pioli.

5 meciuri oficiale a bifat Ciprian Tătătrușanu în tricoul lui AC Milan: 1 în Serie a, două în Cupa Italiei și tot atâtea în Europa League

ADVERTISEMENT