Stiri sportive

BOMBA Ligii. “Moţi mi-a dat un cot în gură să-mi amintesc de România”

Milsami Orhei, campioana Moldovei, a reuşit să dea lovitura în turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Gruparea moldoveană unde evoluează jucătorii români Cristi Bud şi Romeo Surdu a...
16.07.2015 | 00:07
BOMBA Ligii Moti mia dat un cot in gura sami amintesc de Romania
ADVERTISEMENT

Milsami Orhei, campioana Moldovei, a reuşit să dea lovitura în turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Gruparea moldoveană unde evoluează jucătorii români Cristi Bud şi Romeo Surdu a cîştigat meciul cu Ludogoreţ în Bulgaria cu 1-0.

Jucătorii lui Milsami au făcut deplasarea la Razgrad cu avionul şi autocarul. Prima parte a deplăsarii s-a făcut cu avionul pînă la Bucureşti, iar pe urmă cu autocarul pînă la Razgrad. Iar la întoarcere cei de la Milsami au străbătut cei 600 de km doar cu autocarul! Aceştia au plecat marţi seara la 23.30 din Razgrad şi au ajuns la Chişinău miercuri la 12.30.

ADVERTISEMENT

Becali nu se mai opreşte: “Mai fac TRANSFERURI!”

Cristi Bud a povestit cum a reuşit, împreună cu colegii săi, să producă marţi seara să cîştige meciul cu echipa campioană a Bulgariei, chiar la Razgrad.

200.000 de euro ca să elimine Ludogoreţ!

Cristi, cum a fost meciul?

Variante ŞOC. Cine îl aşteaptă pe Rădoi în turul 3 al Ligii 

Am avut noroc, pînă la urmă, că am cîştigat. Aşteptăm returul pentru a putea să ne bucurăm. Tot Ludogoreţ va fi favorită şi săptămîna viitoare, la meciul care se va disputa la Orhei. Cred că ne-au luat puţin de sus, iar acest lucru i-a costat în final.

ADVERTISEMENT

Aveţi şanse să produceţi surpriza?

Jocul retur va fi altfel, vor veni să întoarcă rezultatul. Este posibil să avem un avantaj că vom juca la Orhei şi nu la Chişinău. Acasă vom avea suporterii alături de noi şi ne trebuie doar un egal pentru a obţine calificarea.

Ce primă aveţi pentru a trece de Ludogoreţ?

Dan Petrescu a dat LOVITURA! A luat un român în China

Avem o înţelegere cu patronul. Orice bani care vin de la UEFA se împart. Noi luăm jumătate, iar cealaltă o ia clubul. Dacă trecem de Ludogoreţ, vin 400.000 de euro, iar noi vom primi 200.000. Iar dacă vom intra în grupele Ligii Campionilor, patronul ne-a promis că înţelegerea se va respecta pînă la final.

ADVERTISEMENT

“Putem să scoatem şi Steaua”

Dacă treceţi de Ludogoreţ, puteţi să eliminaţi şi Steaua?

Steaua. Viitor decis la antrenament: “Patronul a stabilit!”

Putem să o scoatem şi pe Steaua. În sezonul trecut, au jucat mai bine decît Ludogoreţ şi au pierdut calificarea. Anul acesta, noi putem să-i scoatem pe bulgari şi, dacă picăm cu Steaua, ne vom juca şansa.

Cum a fost duelul cu românii de la Ludogoreţ?

Moţi mi-a amintit de duelurile din Liga 1, mi-a dat un cot în gură, să-mi reamintesc de România. Eu tot timpul ieşeam şifonat după duelurile pe care le aveam cu el în prima ligă. Cosmin este o legendă la Razgrad, este respectat de toată lumea. Prepeliţă este un jucător foarte bun, a intrat în repriza secundă şi a schimbat jocul lui Ludogoreţ.

ADVERTISEMENT

4,23 de milioane de euro este valoarea lotului lui Milsami Orhei, conform www.transfermarkt.com

36,20 de milioane de euro este valoarea lotului lui Ludogoreţ Razgrad, conform www.transfermarkt.com