Premier League

City și United se bat pe un puști de 19 ani de la Angers! Poate deveni cel mai scump transfer din istoria clubului francez

02.08.2020 | 11:21
City si United se bat pe un pusti de 19 ani de la Angers Poate deveni cel mai scump transfer din istoria clubului francez
ADVERTISEMENT

Manchester City și Manchester United se duelează și la nivelul transferurilor, iar ambele formații din Premier League au pus ochii pe Rayan Ait-Nouri, fundașul stânga de la Angers.

Rayan Ait-Nouri este un puști de doar 19 ani, dar care este considerat de mulți specialiști un viitor star al fotbalului mondial.

ADVERTISEMENT

Totodată, Angers cere o sumă mare de bani pe „perla clublui”, Ait-Nouri având șansa să devină cel mai scump transfer din istoria clubului.

Puștiul de la Angers pe care se bat City și United

Rayan Ait-Nouri a impresionat în ultimul sezon din Ligue 1 și a intrat în atenția cluburilor mari din Europa, printre care și Manchester City sau Manchester United.

ADVERTISEMENT

Presa din Franța a anunțat că Rayan a călătorit în Anglia împreună cu Jorge Mendes, impresarul său, pentru a purta discuții despre viitorul său.

Stephane Moulin, antrenorul lui Angers, a recunoscut că sunt șanse mari ca puștiul să nu mai fie inclus în planurile echipei din următorul sezon: „Nu este sigur, dar există șanse să plece.

ADVERTISEMENT

Am decis că, dacă Rayan va pleca, succesorul său va fi Souleyman Doumbia. Rar am văzut un băiat atât de talentat precum Rayan. Este foarte echilibrat și cred că ar trebui să ajungă într-un club mare”.

  • 19 ani a împlinit Rayan Ait-Nouri pe 6 iunie

Peste 25 de milioane de euro pentru Ait-Nouri

Angers se așteaptă să primească o sumă impresionantă pentru Rayan Ait-Nouri, chiar peste 25.000.000 de euro, ceea ce poate însemna doborârea recordului deținut de  Jeff Reine-Adélaïde, transferat de Lyon în schimbul a 25.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

În ultimul sezon, Rayan Ait-Nouri a reușit să ofere trei pase de gol într-un total de 17 meciuri jucate în Ligue 1, devenind rapid unul dintre oamenii de bază ai lui Angers.

Ait-Nouri are și trei prezențe în naționala Franței U-21, dar el este așteptat în viitorul apropiat să-și facă debutul chiar în naționala mare.

  • 15.500.000 de euro este cota de piață a lui Rayan Ait-Nouri, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT