Sport

Descindere la un club din Premier League! Doi fotbaliști, suspecți de viol, au fost arestați

Continuă cazurile fotbaliștilor care sunt acuzați de viol. S-a întâmplat, recent, în Premier League, iar Poliția a săltat doi jucători direct de la stadion
24.04.2024 | 00:43
Descindere la un club din Premier League Doi fotbalisti suspecti de viol au fost arestati
Descindere la un club de Premier League! Doi fotbaliști, suspecți de viol, au fost arestați FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Se întețesc acuzațiile de viol în fotbalul internațional. După celebrul caz al lui Dani Alves, a venit rândul unor staruri din Premier League să ajungă pe mâinile autorităților.

Doi fotbaliști din Premier League au fost arestați! Sunt suspecți de viol

E scandal monstru în Premier League, după cum anunță The Sun. Doi fotbaliști au fost arestați și puși sub acuzare într-un dosar de viol. Conform jurnaliștilor britanici, cei doi jucători au fost săltați de polițiști chiar de la stadion.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, numele celor doi suspecți și clubul de care aparțin nu au fost făcute publice, dar se pare că oribila faptă ar fi fost comisă în seara zilei de vineri, 19 aprilie. Ambii fotbaliști ar avea aceeași vârstă, 19 ani.

Unul dintre aceștia a dat declarații înainte de a fi arestat și este acuzat de agresiune sexuală și complicitate la viol. El și-a petrecut noaptea în arest și ulterior a fost audiat de procurori. Coechipierul său a fost arestat a doua zi și pus sub acuzare pentru viol.

ADVERTISEMENT

Suspecții, eliberați pe cauțiune

Între timp, cei doi fotbaliști au părăsit arestul. The Sun scrie că Poliția i-a eliberat pe cauțiune pe jucători, dar ancheta rămâne în desfășurare. După cum spuneam, violul s-ar fi petrecut vinerea trecută, iar victima a depus plângere la doar câteva ore după ce fapt a fost comisă.

O sursă din cadrul clubului de care aparțin cei doi jucători a dezvăluit că se vor lua măsuri. Nu se știe însă dacă ei vor fi suspendați pe durata anchetei.

ADVERTISEMENT

„Cum problema a ajuns în mâinile Poliției, clubul nu va face deocamdată niciun comentariu”, a transmis respectiva sursă, potrivit The Sun.

În ultimii ani, campionatul englez este afectat tot mai des de astfel de scandaluri sexuale, care implică fotbaliști de top. Un caz notoriu este cel al lui Mason Greenwood (22 de ani).

ADVERTISEMENT

Manchester United l-a suspendat în ianuarie 2022, după ce a fost arestat pentru tentativă de viol, agresiune și abuz domestic și control coercitiv. În februarie 2023, atacantul englez, care evoluează la Getafe, a scăpat de toate acuzațiile.

ADVERTISEMENT