Fotbal international

Clasamentul grupelor din Liga Campionilor după trei etape

25.10.2018 | 00:33
Clasamentul grupelor din Liga Campionilor dupa trei etape
ADVERTISEMENT

FANATIK.RO vă prezintă clasamentul grupelor din Liga Campionilor după trei etape. Am avut parte de o nouă runde spectaculoasă, cu multe goluri. De altfel, exceptând partida Galatasaray – Schalke, s-a marcat pe toate celelalte 15 stadioane.

Borussia Dortmund a preluat șefia grupei A după o victorie de senzație cu Atletico Madrid, scor 4-0. Nemții au puncta maxim după trei runde și nici măcar n-au primit vreun gol până acum.

ADVERTISEMENT

Clasamentul grupelor din Liga Campionilor după trei etape

În grupa B, Barcelona face instrucție cu adversarele sale chiar și fără Leo Messi pe teren. În absența argentinianului, catalanii s-au impus lejer cu 2-0 în fața lui Inter și au punctaj maxim. Grupa C este mult mai echilibrată. Liverpool a făcut șase puncte după victoria 4-0 cu Steaua Roșie, Napoli are cinci puncte, iar PSG patru punct, ultimele două echipe remizând în meciul direct de la Paris.

Porto pare cea mai puternică echipă din grupa D, adunând deja șapte puncte, în timp ce în grupa E, Ajax și Bayern s-au desprins de Benfica. Lusitanii sunt obligați să câștige meciul de pe teren propriu cu Ajax dacă vor să rămână în cursa pentru primele două locuri.

ADVERTISEMENT

Real Madrid, cu mari emoții

În grupa F, Manchester City a ajuns în cele din urmă pe primul loc, dar nimic nu este jucat deocamdată. La fel stau lucrurile și în grupa G, acolo unde Real Madrid suferă teribil. Are șase puncte, la fel ca AS Roma. Ține aproape și ȚSKA Moscova cu ale sale patru puncte.

În fine, grupa H, cea unde au fost repartizate Juventus și Manchester United, își știe câștigătoarea. Torinezii au deja nouă puncte, iar Mourinho a recunoscut după meciul direct că Juventus este mult mai puternică decât United la ora actuală. „Diavolii” trebuie să fie atenți la Valencia în lupta pentru locul 2, însă nici „liliecii” nu joacă mare lucru, remizând runda aceasta cu modesta Young Boys.

ADVERTISEMENT