Life

Claudia Ghițulescu, dezvăluiri dureroase despre drama mamei sale. Femeia nu a dormit bine 20 de ani

Claudia Ghițulescu, detalii cutremurătoare despre suferința mamei sale: ”S-a confruntat 20 și ceva de ani cu o mare problemă”.
15.06.2023 | 10:05
Claudia Ghitulescu dezvaluiri dureroase despre drama mamei sale Femeia nu a dormit bine 20 de ani
Claudia Ghițulescu, detalii cutremurătoare despre suferința mamei sale: ”S-a confruntat 20 și ceva de ani cu o mare problemă”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară în vârstă de 43 de ani a făcut mai multe dezvăluiri dureroase despre drama mamei sale. Femeia nu a dormit bine timp de 20 de ani, după ce artista a suferit un accident de mașină foarte grav.

Claudia Ghițulescu, detalii cutremurătoare despre suferința mamei sale: ”S-a confruntat 20 și ceva de ani cu o mare problemă”

Claudia Ghițulescu a făcut publice câteva detalii cutremurătoare despre suferința mamei sale, care vreme de mai bine de 20 de ani s-a confruntat cu o mare problemă. Nu a reușit să se odihnească cum trebuie după ce artista a fost implicată într-un accident rutier.

ADVERTISEMENT

Din păcate, de atunci cântăreața de muzică populară a rămas cu sechele pe partea stângă, ajungând la spital cu nasul spart și mâna, coastele și piciorul stâng rupte. Era în autoturism cu fratele său, de atunci începând drama mamei sale.

„Mama mea s-a confruntat 20 și ceva de ani cu o mare problemă. Nu putea să doarmă.
Problema s-a declanșat după accidentul grav de mașină pe care eu l-am avut. Eram desfigurată, am stat în comă.

ADVERTISEMENT

A avut un șoc, cei care au sunat-o au dus-o prima dată să vadă mașina. Până a ajunge la spital a crezut că nu mai sunt și este mințită. Motiv pentru care, eu evitam ca mama mea să știe multe lucruri dureroase sau neplăcute sau schimbările bruște din viața mea.

După ce am pierdut sarcina, mama a stat internată în spital o lună de zile. A fost foarte afectată! Fiind în trecut situația care a fost, ea s-a speriat foarte tare și a intrat într-o panică”, a povestit Claudia Ghițulescu pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Claudia Ghițulescu, remediu pentru mama sa

Claudia Ghițulescu a încercat mereu să o protejeze pe mama sa pentru că știa cât de mult suferă aceasta. Femeia lua până de curând câte 7 pastile în fiecare zi pentru a se putea odihni, însă artista a găsit un remediu foarte bun.

Interpreta de muzică populară a subliniat că femeia care i-a dat viață a încercat numeroase tratamente, chiar și acupunctura, dar recent a descoperit ceva care funcționează. Vedeta o duce să practice Theta healing.

ADVERTISEMENT

Această metodă de reprogramare a subconștientului și de vindecare fizică, emoțională și spirituală i-a adus mamei sale rezultate bune. În momentul de față mai este nevoită să ia o singură pastilă, recomandată de medic.

„După ce a trecut acea lună de tratament mama este bine”, a mai subliniat Claudia Ghițulescu, mai arată sursa menționată anterior. Cântăreața este foarte fericită că mama sa este pe drumul cel bun și că a scăpat de frica care pusese stăpânire pe ea.

ADVERTISEMENT