Life

Claudia Pătrășcanu a împlinit 40 de ani în plin proces de divorț. Ce le-a spus artista fanilor săi

07.10.2020 | 15:14
Claudia Patrascanu a implinit 40 de ani in plin proces de divort Ce lea spus artista fanilor sai
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu a împlinit 40 de ani pe 6 octombrie. Cântăreața s-a bucurat de ziua specială petrecând alături de copiii ei și de două prietene apropiate, la Predeal. Deși a trecut prin multe momente dificile în ultima vreme, artista s-a bucurat de oamenii dragi și privește viitorul cu încredere.

Vedeta a spus că a mers la munte să se relaxeze, dar a avut parte de multe surprize din partea celor care o însoțeau, reușind, în acest fel, să aibă parte de o aniversare exact cum își imagina.

ADVERTISEMENT

 „Nici nu îmi imaginam un altfel de 40 ani aniversar! Acestea sunt momente unice pe care nu le voi uita și care mă împlinesc! Vă multumesc pentru urări și pentru toată susținerea voastră!”, le-a scris ea admiratorilor de pe Instagram. Ea postase anterior detalii cu privire la ziua de naștere, iar fanii au coplesit-o cu urări.

Claudia Pătrășcanu a ajuns la 40 de ani și merge înaine cu optimisim, deși trece prin greutăți

Pe contul de Instagram al fostei componente a trupei „Exotic” au apărut filmulețe și fotografii din zorii zilei de ieri, când a sărbătorit frumoasa vârstă de 40 de ani, iar mesajul care le însotește dovedește că artista privește lucrurile într-un mod optimist și este recunoscătoare pentru lucrurile bune de care are parte.

ADVERTISEMENT
Claudia Pătrășcanu și băieții săi
Claudia Pătrășcanu împlinește 40 de ani alături de băieții ei
Sursa foto: Instagram

„Viața continuă la 40, continuă la orice vârstă, atât timp cât tu permiți asta, la intensitatea pe care tu o permiți. În ceea ce mă privește, mă văd peste mulți ani dărâmând barierele unor ani și mai rotunzi, în același fel!

Mulțumesc părinților mei pentru ceea ce sunt, mulțumesc prietenilor adevărați, mulțumesc vouă, prietenilor virtuali, mulțumesc copiilor mei care îmi fac viața strălucită și îmi dau putere să depășesc orice obstacol! Vă îmbrățișez și vă transmit toate gândurile bune! PS: Mulțumesc pentru aceasta dimineața prietenei mele, Andreea!”, se arată pe contul ei de socializare.

ADVERTISEMENT

Fosta cântăreață a avut parte momente dificile după ce a rămas mamă singură pentru cei doi băieți ai săi. Ea trece printr-un proces de divorț destul de dificil cu tatăl copiiilor, Gabi Bădălău. Anul trecut, artista a fost alungată, împreună cu cei mici, din casa fostului partener de viață. Cu ajutorul fostei colege din trupa „Exotic”, Andreea Bănică, care i-a trimis o dubită, Claudia a reușit să se mute la Constanța.

Problemele nu se opresc aici, aflată în proces cu tatăl celor mici pentru divorț și custodie, vedeta a început să primească mesaje de amenințare: „Nimeni și nimic nu poate să-i ia de lângă mine… chiar dacă direct și indirect primesc mesaje în care sunt amenințată de acest lucru! Sunt o mamă impecabilă și voi merge până în pânzele albe că acești copii să crească lângă mama lor, așa cum este lăsat pe pământ!

ADVERTISEMENT

Nu am făcut niciun rău nimănui niciodată, nu am greșit cu nimic, îmi văd de viață și copii, de educația lor și vreau să-i pregătesc pentru viitor așa cum este legea firii.   Îmi divinizez copiii și nu mi-am dorit niciodată să-i despart de tatăl lor, ba chiar îmi doresc să fie bine numai și numai pentru ei, dar… Nu înțeleg de ce atâta presiune și răzbunare asupra mea?!

Sunt mama copiilor lui și cu asta spun tot! Sunt convinsă că în țara aceasta încă se poate face dreptate, că sunt oameni cu suflet și cu conștiință și vor decide corect viața a doi copii care nu vor să fie luați de lângă mama lor!Vreau doar să-i cresc frumos, cu respect, credință și să nu le lipsească dragostea și afecțiunea mamei, căci doar așa se vor dezvolta frumos!”, scria Claudia pe contul de Facebook la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT