Life

Claudia Pătrășcanu a petrecut Paștele în Istanbul. Ce a dezvăluit cântăreața despre oraș

Claudia Pătrășcanu a profitat de timpul liber din perioada sărbătorilor pascale și a plecat din România. Frumoasa brunetă a făcut o mărturisire surpriză fanilor săi.
26.04.2022 | 19:40
Claudia Patrascanu a petrecut Pastele in Istanbul Ce a dezvaluit cantareata despre oras
ADVERTISEMENT

Cântăreața a petrecut Paștele în Istanbul fără cei doi copii, care au fost împreună cu fostul partener de viață, Gabi Bădălău. Cei doi încearcă să divorțeze de mai bine de doi ani, dar nu ajung la nicio înțelegere.

Claudia Pătrășcanu, amintiri din Istanbul. Cum a refuzat artista un proiect muzical

Claudia Pătrășcanu a ales să se bucure din plin de momentele speciale de sărbători și a plecat din țară. Vedeta a ales o destinație în care a mai fost de câteva ori bune și despre care a făcut o dezvăluire importantă.

ADVERTISEMENT

Solista din Constanța și-a amintit că a primit o ofertă de la un muzician din Turcia, dar a refuzat propunerea lui. Privind în urma sa, artista povestește care a fost motivul pentru care a luat această decizie.

„M-am reîntors în Istanbul după mulți ani și îmi place de fiecare dată. Îmi place totul aici. Eram întrebată dacă cumva sunt turcoaică?! Adevărul este că a fost pentru a 14 a oară când am revăzut orașul. 

ADVERTISEMENT

Să vă spun cum mi-am ratat șansa de a rămâne acolo și de a face muzică? Acum 9 ani urma să fac un proiect muzical cu un mare cântăreț al Turciei.

Trebuia să stau ceva timp acolo și era destul de greu să mă adaptez singură printre străini. Eram tinerică și luam decizii pripite ce-i drept.

ADVERTISEMENT

Dar sincer, niciodată nu e prea târziu pentru nimic”, le-a spus Claudia Pătrășcanu fanilor de pe pagina de Instagram.

Claudia Pătrășcanu a făcut pace cu trecutul

În altă ordine de idei, fosta componentă a formației Exotic a mărturisit că a făcut pace cu trecutul și cu alegerile sale. Claudia Pătrășcanu vede partea plină a paharului și spune că vrea să rămână același om sincer și de încredere.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă se ține de cuvânt și îi respectă pe oamenii din preajma sa. În plus, vedeta este ferm convinsă că știe să recunoască atunci când eșuează și chiar i-a iertat pe toți cei care au rănit-o până acum.

ADVERTISEMENT