Life

Claudia Pătrășcanu, cerută în căsătorie? Vedeta s-a fotografiat cu un inel: “Da sau nu?”

Claudia Pătrășcanu a fost cerută în căsătorie? Cântăreața s-a fotografiat cu un inel pe deget, alături de un mesaj sugestiv.
01.07.2023 | 22:58
Claudia Patrascanu ceruta in casatorie Vedeta sa fotografiat cu un inel Da sau nu
Se căsătorește Claudia Pătrășcanu? Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu a dat de înțeles că a fost cerută în căsătorie. Vedeta a postat o imagine sugestivă, dar nu a oferit detalii despre bărbatul care este în viața ei.

Claudia Pătrășcanu, cerută în căsătorie? Imaginea sugestivă postată de cântăreață

După divorțul de Gabi Bădălău, de care s-a despărțit de ceva timp, Claudia Pătrășcanu are din nou parte de fericire în viața ei. Vedeta este într-o relație și se pare că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei.

ADVERTISEMENT

Pe rețelele de socializare, cântăreața a postat o imagine cu inelul, în timp ce își ținea de mână iubitul. Artista nu a precizat dacă a acceptat cererea în căsătorie, însă a dat de înțeles că răspunsul a fost “Da”.

“Da sau nu?!”, a scris fosta soție a lui Gabi Bădălău pe rețelele de socializare. De altfel, vedeta a spus recent că s-ar căsători din nou și că este fericită din punct de vedere sentimental.

ADVERTISEMENT
Claudia Pătrășcanu inel
Claudia Pătrășcanu a fost cerută în căsătorie? Sursa foto: Instagram

Ce a spus Claudia Pătrășcanu despre căsătorie

În cadrul unui interviu, vedeta a spus că încă mai crede în iubire și că este dispusă să facă marele pas alături de un alt bărbat. Claudia Pătrășcanu nu a oferit detalii despre persoana care este acum în viața ei pentru că își dorește discreție.

“Am spus că încă mai cred în iubire, în oameni, în cuvinte, în ochii oamenilor, în ‘te iubesc’, în îmbrățișări care îți oferă căldură.

ADVERTISEMENT

Eu o să fiu rezervată din acest punct de vedere, nu vreau să dau detalii din viața mea personală, eu am zis un lucru, că și dacă ar apărea cineva, nu aș încerca să expun, aș încerca să-mi țin relația cât mai rezervată”, a explicat artista pentru spynews.ro.

În plus, Claudia Pătrășcanu are “binecuvântarea” copiilor ei, în cazul în care își dorește să se căsătorească din nou. Copiii ei vor să o vadă fericită și chiar își doresc ca mama lor să le facă un frățior. Vedeta se bucură foarte mult că cei mici își doresc ca ea să fie fericită.

ADVERTISEMENT

“Dacă copiii mei mi-au dat binecuvântarea lor, asta pentru mine e totul. Dacă eu sunt fericită și ei sunt fericiți, totul e de la Dumnezeu. Astăzi, de exemplu, ei își doresc să mă recăsătoresc, să fiu fericită, să avem o familie”, a mai spus artista pentru sursa citată.

Mai mult, fiul cel mic al vedetei chiar i-a spus acesteia că îi va da un inel, după care va fi din nou căsătorită. Cei doi băieți și-ar dori un bebeluș acasă și ar fi foarte fericiți ca artista să facă acest pas.

ADVERTISEMENT