Life

Claudia Pătrășcanu, dezvăluire fără perdea în direct: “Gabi Bădălău m-a înșelat cu Diana Munteanu”

05.03.2021 | 18:26
Claudia Patrascanu dezvaluire fara perdea in direct Gabi Badalau ma inselat cu Diana Munteanu
Claudia Pătrășcanu a nominalizat mai multe vedete de la noi cu care a fost înșelată, printre care și Diana Munteanu
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu a fost mai sinceră ca oricând și a făcut dezvăluiri incendiare într-o emisiune. Aflată în direct, solista originară din Constanța a reușit să lase mască pe toată lumea și a scos de la “colecție” o listă cu nume grele ale altor femei celebre de la noi, cu care fostul ei soț ar fi înșelat-o, pe timpul mariajului lor.

Claudia Pătrășcanu i-a dat o nouă lovitură fostului său partener de viață, cu care șatena are și doi copii. Vedeta l-a acuzat până în prezent pe Gabi Bădălău de diverse lucruri scandaloase, printre care și o serie de infidelități, pe care le-a suportat din partea acestuia.

ADVERTISEMENT

Cântăreața de 42 de ani a dorit să dea cărțile pe față în scandalul izbucnit cu mai bine de un an în urmă, odată cu pronunțarea divorțului celor doi. Pentru că vedeta își dorește să obțină custodia exclusivă a băieților lor a mai scos la iveală o neregulă pe care a fost nevoită să o accepte cât era măritată cu omul de afaceri.

Claudia Pătrășcanu scoate toate armele în scandalul cu Gabi Bădălău. A fost înșelată cu multe femei celebre

Claudia Pătrășcanu a fost prezentă în după-amiaza de vineri în emisiunea lui Cătălin Măruța, acolo unde a răspuns și unei provocări inedite. Mai exact, șatena a participat la rubrica de “Spui tot sau îți va lua gura foc”, din show-ul de la PRO TV. Artista de muzică pop a testat mai multe sosuri picante cât dădea curs unor curiozități avute de renumitul prezentator.

ADVERTISEMENT

Vedeta a dat dovadă de foarte mult curaj cât a încercat respectivele preparate și a decis să spună mai multe adevăruri despre mariajul cu Gabi Bădălău. “Cu ce femei cunoscute te-a înșelat soțul tău, în perioada căsniciei, până să divorțați?”, a fost întrebată șatena.

Claudia Pătrășcanu nu a stat pe gânduri și a prezentat o întreagă listă, pe care o avea pregătită: “Cristina Bădănoiu, Diana Munteanu, Daniela Crudu, cu care a continuat mai departe, și câte or mai fi fost. Îmi și spunea unde practic se întâlnea cu ele. Îmi spunea că a fost cândva, dar eu am aflat că era în perioada căsniciei. Băi, dar repet, e ce știu de la el. El poate spune multe.”

ADVERTISEMENT
Claudia Pătrășcanu, dezvăluire șoc în direct Gabi Bădălău m-a înșelat cu Diana Munteanu
Claudia Pătrășcanu le-a nominalizat în emisiunea lui Cătălin Măruță pe vedetele cu care a fost înșelată

Artista a mai remarcat că în ceea ce-o privește pe ea, nu au existat alți bărbați care să o fi curtat când era măritată cu afaceristul. Claudia a mai făcut anumite precizări și despre Bianca Drăgușanu, pe care a insultat-o și a numit-o un exemplu negativ.

“Nu există! Nu am dat ocazia. Înainte da, dar în timpul căsniciei nu. Eu eram cu ochii în pământ, pentru că eu am văzut familia și bărbatul pe primul plan. (…) Desfrânată, exemplu negativ, falsă. Eram sigură că o să primesc astfel de întrebări. Asta e, eu îmi asum tot. Adică nu mi-a fost frică de Bădălău și îmi este frică de ea? Bianca Drăgușanu este ieftină, Daniela Crudu este afonă, iar Gabi Bădălău este ipocrit”, a mai continuat vedeta.

ADVERTISEMENT

Aceasta și-a arătat și simpatia pentru prezentatorul de la PRO TV și i-a spus lui Cătălin Măruță că dacă nu ar fi însurat cu Andra, pe el l-ar lua de soț.

“Sincer, cu tine m-aș mărita (n.r.: Cătălin Măruță)! Asta e, nu o spun de complezență. Mai vrei? Dar ești căsătorit cu o femeie minunată, dar dacă nu ai fi fost, nu neg că m-aș fi lăsat cucerită.”, a mai fost remarca făcută de solistă.

ADVERTISEMENT